No patrzę na zdjęcia i moim zdaniem jest to zrobione właśnie w około puszki. Ale po co tam tyle zagiec cholera wie. Grunt że działa.
Printable View
No patrzę na zdjęcia i moim zdaniem jest to zrobione właśnie w około puszki. Ale po co tam tyle zagiec cholera wie. Grunt że działa.
Nie będę się z tobą klucil ja będę kładł IC to puszczę rure prosto koło chłodnic jedno kolano i jedna złączka 45 stopni i tyle. Chyba że nie zamieszczę się tamtędy wtedy będę kombinował żeby się przecisnac dziura po ori IC
Spoko rozbióre przód ocenie gdzie będzie najwięcej miejsca może pójdę dziura po ori IC może gdzieś indziej czas pokaże, najważniejsze żeby IC był i spełniał swoją rolę
Jakby ktoś miał fotorelację z montażu większego IC to też się podłączę i poproszę
ok. ok. ma chłopak na forum do sprzedania, ale nie moglem się z nim dogadać, raz sprzedaje sam kit, raz całe auto, i tak o..., tak to wygląda u niego
Jak być co to ja będę zakładał do przed fl i zrobię foto story dla potomnych napewno z tym że u mnie nie ma puszki filtra powietrza ani maf sensora
Znalazłem takie zdjęcia.Załącznik 249506Załącznik 249507Załącznik 249508Załącznik 249509Załącznik 249510