a macie moze linki do aukcji z najtanszymi 'opcjami emblematow na przod i tyl ?
Printable View
a macie moze linki do aukcji z najtanszymi 'opcjami emblematow na przod i tyl ?
Już wspominany "tanifiat" ma w rozsądnych cenach. Obecnie nie wystawiają/nie mają przednich "motylków", ale jak poprosisz to Cię powiadomią o dostawie mailowo. tanifiat@autograf.pl
Ja płaciłem 89zł.
Tylny znaczek za 79zł + przesyłka http://allegro.pl/alfa-romeo-147-156...071251932.html
dziekuje !
Nakleiłem dziś naklejkę na przód,zakupiona zdaje sie od Bauer,co do samej naklejki nie mam zastrzeżeń(mimo że jest mniejsza niż znaczek z przodu) ale po naklejeniu trąca mi to -bez obrazy-wiejskim tuningiem,jutro zamawiam oryginał za 110 pln w ASO i wtedy będę zadowolony w stu procentach
Opis rzetelny ale ja mam drobna uwagę:
Obok śruby o której wspomina kolega jest większa, pod klucz 10 i ja również należy odkręcić.
Następnie zdjąć ten plastikowy element i wówczas cały emblemat jest na wierzchu i można go łatwo podważyć. Schodzi bez najmniejszego problemu i nie trzeba niczego „zalewać” benzyną ekstrakcyjną. Jedynie do usunięcia resztek kleju z maski można użyć lekko nasączonej szmatki.
Witam. Co myślicie o dodatkowym zabezpieczeniu w formie dodatkowej warstwy lakieru na zakupionym logo? Myślę że to słaba powłoka sprawia iż logo pod wpływem głownie słońca zaczyna słabnąć a wtedy sypie się cała reszta pod wartwą zabezpieczającą. Też kupiłem nowe logo i chciałbym zawsze cieszyć się tym, iz wygląda jak nowe. Czy ktoś próbował jakiś zabiegów?