Na vod.onet.pl można oglądać zakup tylko nie wiem czy nie ma tam tygodniowego poślizgu z odcinkami
Printable View
Na vod.onet.pl można oglądać zakup tylko nie wiem czy nie ma tam tygodniowego poślizgu z odcinkami
Chciałbym kolesia zobaczyć jak kozaczy tym tylnym napędem, bo wypowiadał się, jakby każdy zakręt leciał bokiem :).
powinni gdzieś zjechać na "wiejską" bo tam nic nie potestowali raczej, ale też nie wiemy czego nie pokazali w tivie
To jest ta Alfa http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-3-2...C16628688.html
Tutaj będzie, ale na razie jest wcześniejszy odcinek tylko:
http://vod.onet.pl/zakup-kontrolowany,569,serial.html
W każdym razie miło, że docenił Bellę, choć sprzedawca się nie postarał, bo mógł wypolerować "baranki" :D
za 30 minut jest ZK na turbo he he
To Wam się pochwalę, że testowałem właśnie ten egzemplarz Mase (bo szukam Quattroporte), ale miałem pewne wątpliwości co do niego. Chociaż w sumie się nie pali, bo wisi już dobre 2 lata i chętnych brak.
Ostatnio na Allegro była wystawiona inna sztuka ze Stargardu - cena niska, ale stan dość słaby.
Wracając do głównego wątku - wrażenia niesamowite - już sam odpał wywołuje ciary - takiego dźwięku nie wydaje żadne inne auto. Taa, ta legenda będzie żyła wiecznie, a ze względu na wyprodukowane ilości kiedyś będzie sporo warta.
Jasne wnętrze z ciemną karoserią wygląda naprawdę rewelacyjnie.
Koleś sprzedaje, bo chce kupić kolejne moto-marzenie - Ferrari 550.
Co do części - nie jest tragicznie, gorzej z mechanikami, którzy ogarną to precyzyjne dzieło sztuki.
Kornacki ostatnie zdanie tego odcinka dość trafne powiedział: "Nie kupujcie wszyscy kombi z silnikiem wysokoprężnym, błagam! Cieszcie się tym co Wam motoryzacja dała".
A koleś z tyłu w Meserati jak usłyszał, że gościowi programu bardziej Alfa się podobała to mało w gacie z nerwów nie nawalił.
oglądałem wczoraj :) no chyba Alfa zrobiła dobre na nich wrażenie :) fajny odcinek, z chęcią obejrze go jeszcze raz
Tylko skąd oni w tym programie biorą te ceny części kurde?
300 zł wachacz góra, 500 zł dół.... ? hehehe to chyba pozłacany