chyba, że kompresor na stacji zawyża ciśnienie, sprawdzę jeszcze na innym kompresorze
Printable View
chyba, że kompresor na stacji zawyża ciśnienie, sprawdzę jeszcze na innym kompresorze
tez tak moze byc, co stacja to przewaznie inne cisnienie pokazują
Pamiętajcie, że po przejechaniu min. 3 km, opona staje się nagrzana i wtedy do nominalnego ciśnienia należy dodać 0,3.
nie chce rozpoczynać nowego tematu to pisze tutaj. Chce do swoich felg orginalnych z alfy założyć dystanse tak żeby szerzej siedziało auto bo co to za et49,5 to felga jest w środku praktycznie. Mam na oku dystanse 15mm takie o: http://allegro.pl/dystanse-z-centrow...559842736.html
ale ja mam pytanie na ile jest to bezpieczne ?? i czy nie bedą mi koła przy tm bić poźniej ?? różnica w geśtości materiału przecież też istnieje:)
no i co z szpilami pewnie bede musiał kupić dłuższe :) co nie ?:) no i może ktoś ma to u siebie ??:) z tego co tu licze to et wskoczy na 34,5 tak +- :) a to już ladnie wygląda chyba że 20mm założyc :D ale ogolnie nie chce zmieniać felg bo te bardzo mi sie podobaja :) mimo tego że troche słabo chłodzą hamulce...
Szpilki koniecznie dłuższe, wymiary jakbyś szukał M12x1,25x50mm stożek. Ewentualnie 45 mm, ale to minimum.
Odgrzewam kotleta, ma ktoś może jakieś foto jak się będzie prezentowała felga z mito w 145, 146 ? ;)
saroo - Wielkie dzięki za fatygę, wczoraj gooooglowałem i nic nie mogłem znaleźć, jeszcze raz dziękuje :)
No no...pasuje mi pierwsza fotka :P Jest nad czym myśleć.
Szkoda tylko, że w 145 z tyłu bębny, a nie tarcze.