Wątpliwośći??Jakie??Cytat:
Napisał DUNIO
Printable View
Wątpliwośći??Jakie??Cytat:
Napisał DUNIO
Jestem pełen podziwu i przyłączam się do gratulacji. Przyznam, że sam bałbym się kupuić taki samochód za podobna kwotę, gdyż miałbym wrażenie, że coś z nim nie w porzadku :)Cytat:
Napisał currahee
hmm .... tak tu się chwalić ...lampa mi się rozsypała , znaczy to coś co trzyma żarówkę ...ale i tak nie zamienie na nic innego no...chyba że model lepszą !Cytat:
Napisał Marek
mi sięposypał czujnik abs...pękł alternator...i takie tam "drobne sprawy"...
Ciekawe z ilu przystanków jest złożona.. :wink: :mrgreen:Cytat:
Napisał basiek333
może ma jakąś wadę ukrytą??
czteroślad? :wink:Cytat:
Napisał Marek
to może po rocznej jeździe wkońcu by wylazła ta ukryta wada ??Cytat:
Napisał Marek
moje auteczko przesiedziało w garażu większą część swojego życia , bo właściciel wyemigrował a z samochodu kożystał raz na parę miesięcy będąc w polsce...
Czasami trzeba poprostu być w dobrym miejscu z dobrą informacją o dobrej porze...o takiej kiedy zdecydował się opchnąć swoją alfe ...
i mnie się udało...
buziaczki alfiści !
hehe ja swoja alfe [146] 1.4 ale z 2000 roku kupilem za 1000 Euro (tyle ze w irlandii gdzie obecnie mieszkam) i jedyne co z nia nie tak widac na zdjeciu plus generalnie auto bylo zaniedbane czytaj brudne (bylo wykorzystywane przez trenerke koni ze wsi) jezdzi elegancko i plynnie (bardzo czuly gaz :) i jak juz sie dowiedzialem wysokie obroty sa spowodowane syfem pod maska, a palaca sie dioda wtrysku ma cos wspolnego z jakims codem - nie mialem nawet czasu sie jeszcze nia zajac, jednak zadbam o autko i za pare miesiecy planuje nawet maly tuning...