No niby nie SG ale SL :-) Chyba mi się samochód nie zepsuje w drodze do Knurowa <hahaha>
Printable View
No niby nie SG ale SL :-) Chyba mi się samochód nie zepsuje w drodze do Knurowa <hahaha>
za rondem, gdzie wjeżdża się na A1, jedziesz 100-150 metrów i skręcasz w lewo w uliczkę. Potem znowu w lewo.
przy stawie zrobiony jest punkt poboru wody i parking. Wokół stawu wylany jest asfalt. Ewentualnie po drugiej stronie stawu, za działkami :)
Tesco na początek jest OK :) Tylko że ja po świętach będę miał auto zapewne. Więc dopiero na początku maja możemy się spotkać. Chyba że peugeotem przyjadę ;)
hm TESCO maja zamknac 2 maja i remontowac;) takze niewiem jak ten parking bedzie wygladal:P
To moze ta radiostacja? Dojazd dosc szybki dla wielu osob no i jest to miejsce dosc popularne, wiec problemu z trafieniem raczej nikt nie bedzie mial. A co do terminu to moze poczatek maja? 30stego organizowany jest grill w Piekarach wiec moze zeby terminy sie nie pokrywaly to dobrze bedzie spotkac sie jakos na poczatku maja.
ja na radiostacje autkiem jestem w 3 minuty z domu wiec stwarzac nie bede;P
Sikornik się zgłasza :)
Kolejny Alfaholik z Gliwic to ja :-)
Czasami nocuję w Knurowie u dziewczyny :-)
Pozdrowki dla Kobe83 :-)
W Łabędach juz 3 alfy na ramkach śmiagają :-)
SPOTKANIE - może na czechowicach albo w weekend majowy wypad alfami na pławniowice ?
ornontowice koło gierałtowic sie meldują
a moze RAJCULA na trasie 44 gliwice mikołów ????? np piątek ???