-
Czytam, analizuje i nic z tego nie wynika!!!
Moj problem:
Po przekręceniu kluczyka, kontrolka wtrysku gaśnie i natychmiast się zaświeca, tylko wtedy gdy samochod jest w pełnym słońcu, po rozruchu silnik pracuje 3-4 sekundy, po X rozruchach(ok 12) kontrolka gaśnie i silnik pracuje normalnie, pompa paliwa działa, mam dobry słuch, innych problemow nie ma. Filtr paliwa? czy coś innego, samochod ma 58 tys przebiegu
Pomocy!!!
-
Trudno zgadywać w takich przypadkach - trzeba podłączyć samochód pod komputer i odczytać błędy.
-
Macie może schemat interfejsu i oprogramowanie, proszę o link lub na priva(gl55@wp.pl)
AR 145 2,0 150 KW
-
interfejs z alegra, taki KKL VAG za 84 zł , oraz soft z sieci Unidiagkwp2000.
to jest model 145 wiec potrzebna jeszcze przejsciówka z 3 pinów na 16 pin.
http://autos.groups.yahoo.com/group/UniDiag/message/151
-
Bubu jesteś WIELKI, Dzięki!!!
-
tak po sąsiedzku sobie zaglądam i pozwolicie że was pogodzę, wydaje mi się że oba czujniki działają na zasadzie efektu Halla więc oba można tak nazywać.Mechanik mówił prawdę ;) z resztą czujniki ABSu tak samo działają.pozdrawiam
-
U mie wtrysk zapalał sie po przejechaniu jakiś 3000m już chciałem rozbierać silnik, mechanik mówił że się wtryski zawiesiły inny że padają a w żeczywistości dostała mi sie woda do OeNki i po spuszczeniu jakięjś ź zawartości filtra paliwa ten nieszczęsny efekt znikł i mogę się cieszyć dalej jazdą bez szarpania itp zdażeń