macie do polecenia jakiegoś magika od AR z okolic nowego sącza?? pasuje mi kilka rzeczy posprawdzać.
a na spot wpadne jak czas pozwoli:)
Printable View
macie do polecenia jakiegoś magika od AR z okolic nowego sącza?? pasuje mi kilka rzeczy posprawdzać.
a na spot wpadne jak czas pozwoli:)
Witam Panowie, to jak z tym spocikiem w niedziele. Proponuję spotkać się gdzieś o 16.
Ja w zasadzie mam czas już od dziś wieczora:)
Ja bardzo chętnie, ale akurat ten weekend 21-22 się "weseluję", ale inny termin biore w ciemno. Co myślicie? To by nas było dwóch z Belfrem (z Gorlic) .
No mi akurat przyszły weekend nie pasuje, nastawiałem sie tak jak od początku było w postach 21 lub 22. Już nawet namówiłem kumpla który niedawno kupił 147. Z poprawin można przecież wyskoczyć :)
Mi pasuje w tą niedziele. Tylko gdzie, co i jak?
Laska podaj mi swój numer koma...
Hehe. Tekst, jak z czata jakiegoś lub galerianek:) Napisz mi numer na PM to jakoś się ustawimy.
Ja i laska to trochę mało na spota. Ktoś jeszcze jest chętny na jutro? Coś mi się zdaje, że spot przegrał z popołudniem w "Tesko":)
To co jesteśmy umówieni przy dziale z mrożonkami? ;)
Tak na poważnie to piszcie panowie kto na 100% jutro się pojawi.
Kolega Belfer już i tak idzie nam na ręke i on do Sącza przyjedzie. Mówił mi że jego Alfa powinna wytrzymać taką TRASE, a nawet jakby nie to lawetą ją przywiezie ;)