no no, i bez usterek mi tym razem panowie. wymówek że 2ka nie wchodzi czy dojazdówka zamiast koła nie przyjmuje :mrgreen:
hurra! będize V6 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Printable View
no no, i bez usterek mi tym razem panowie. wymówek że 2ka nie wchodzi czy dojazdówka zamiast koła nie przyjmuje :mrgreen:
hurra! będize V6 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
też postaram się stawić :) tylko że pewnie nie zdążę przed 14.00 do MediaMarkt więc będę jechać od razu na parking
no moja v6 stała 5 miesięcy w warsztacie więc jest wypoczęta tylko nie wiem czy nie za bardzo :)
do mnie bijesz?? wiesz dobrze ze mi wchodzi ale na wolnych obrotach bo synchronizator padl i jeszcze go nie zrobilem to droga impreza jest ;/ ale jak zrobie to CI v-power nie pomoze...Cytat:
Napisał bobryt
w koncu pikero bedziesz :D
no mam nadzieje że bede troche tylko żałuje że moja bella będzie lekko podupadła ale co tam za miesiąc czy za dwa już w pełnej okazałości ...
Ee tam nie wazne, wazne ze zasczycisz nas swoja obecnoscia !! tyle spotow CIE ominelo :( ! odliczamy dni do 1 marca !! mam nadzieje ze frekwencja dopisze !
pikero kolega z alfaclub też sie zadeklarował że wpadnie 146 która tez jest w podobnym stanie....
nio i wkoncu kolega Rosik się pojawi hehe :D
Nio coraz wiecej nas widze.... :mrgreen:
Hehehhe, nieźle się uśmiałem, koło zrobione - ba nawet kąpaki nowe załozyłem hihih.Cytat:
Napisał bobryt
Tez tam zawitam, nie na długo ale zawsze :mrgreen: .
Z tego co widze to frakwencja całkiem sympatyczna się zapowiada...nice :D
Mam pytanie ile klockow jest od sz-n ten parking ? :)
kurde bardzo żałuje że tyle mnie ominęło wcześniej ale to nie z mojej winy w końcu bagicz kto wymyślił :twisted: :twisted: hehehe od teraz Pikero- obecność obowiązkowa hehehe