-
Zdecydowanie lepszym wyjściem jest przerobienie oryginalnych lamp Carello we własnym zakresie niż zakładanie jakichś tanich TYC albo DEPO. Miałem u siebie TYC po prawej stronie a po lewej oryginał i jak tylko dorwałem Carello to wypolerowałem wyczyściłem środek i do auta. Tej lampy TYC to nie dało się nawet zapolerować jakiś shit to był. Jeżeli te z linku to oryginalne Carello za taką cenę to tylko brać.
-
jak ktos jest ogarniety w temacie swiatel to bardzo prosze o linki ktore swiatla sa naprawde godne wydania jakiegos hajsu , mi osobiscie bardzo sie podobaja czarne tylko nie chce z mojej fura wygladala jak z wiejskiego tuningu .Bardzo prosze o linki z swiatlami albo jakies foty juz z przerobionymi swiatlami
POZDRO
-
o gustach sie nie rozmawia, ale jasne pasują do ciemnych alf a czarne do jasnych, czyli takich jak twoje ;) a jeżeli chodzi o wygląd to różnicy nie zauważysz, są to zazwyczaj różnice jakościowe ;)
-
teraz i tak mam swiatla jak u pijaka jedno nowe jeszcze fajne takie "świeże" a drugie juz troche sie żółte zrobilo niby nie widac ale mnie straszy i tak wlasnie rozkminiam za czarnymi do przodu i czarne laxusowate do tylu ale nigdzie nie moge znalesc takiej foty zeby to obadac na jasnym kolorze :)