-
jeśli masz gdzie trzymać takie auto, to żaden problem
gdybym dysponował ogrzewanym dużym garażem z podnośnikiem i szafą pełną narzędzi, to bym miał w nim GTV6 od ładnych 10 lat i wyjeżdżałbym jedynie przy słonecznej pogodzie i minimum 25*C :D
jestem ciekaw jak Ci się uda odbudowa Spider'a
-
1 załącznik(i)
Na chwile obecną zrobiłem nim około 3000km.Dodatkowo musze pomalować całego,zrobić zawieszenie tył(poprawić po mechaniku który skasował i nie wymienił wszystkiego)zmienić kolor tapicerki na czerwony(orginalny),zamontować w przyszłości silnik V6 który jak się okazało póżniej miał dziure w bloku.W sumie to jeszcze wiele innych robót przede mną.Czas pokaże co dalej?Załącznik 46832
-
ale Gtv/Spider jest piękna :o
myślę o zamianie na 3.0V6, ale musi być w dobrym stanie, bo w moją wsadziłem trochę kasy i nie oddam za byle grata
już miałem ofertę 166 2.0TS za moją Gtv, ale gościu zrezygnował, jak się dowiedział ile u niego znalazłem do roboty i kazałem mu dopłacić do mojej prawie tyle, ile chciał za swoje auto :P tym bardziej nie chcę 2.0, szczególnie w 166 ;) walić spalanie, ma jechać
Robson, jesteś z Krapkowic? chętnie bym pooglądał kiedyś Spidera z bliska
-
Jestem z okolic.Może jak będziecie mieli jakiś spot na śląsku to się zjawie:).Napewno będzie jeszcze okazja żeby się poznać i pogadać o gtv/spider:)
-
Autko prezentuje sie fajnie i jak zobaczylem z czego go skleciłes to pelen szacun ROBSON
-
Witam i podepnę się pod temat.
Mam zamiar kupić Spidera i teraz pytanie jaki silnik byście polecili i który jest najmniej awaryjny:)
Pozdrawiam
Arek
-
-
-
wszystkie są awaryjne jeśli ktoś nie dbał o auto.
-
Z tym że 2.0TB jest bardzo ciężko znaleść, 3.0 V6 też jest ciężko przynajmniej zadbane. 2.0 TS jest spory wybór i teraz już sam nie wiem:confused: