Zmieniłeś silnik na V6? :)
Printable View
Zmieniłeś silnik na V6? :)
Ja ze swojej też jestem zadowolony :)
Po przejściu ze 145 jest dużaaaaaaaaaaa różnica. Napewno jest o wiele ciszej. :) Nie chce się wysiadać. A wzrok niektórych mijanych osób "zawistny" bezcenny. :):):). Paliwko 1.4 MA lubi ale czy więcej niż 145 1.6 raczej nie hihi. :):)
Ja też przyłączam się do grona zadowolonych właścicieli AR:D:D:D A te męskie zazdrosne spojrzenia z innych aut...bezcenne:D:D:D
Jestem również zadowolony, a najbardziej jak kierowcy innych marek pragną udowodnić sobie, że ich auto jest lepsze.. hehe. A tu DYMEK..:)
Wygląda na to że to nie tylko moje spostrzeżenie że AR działa na niektórych kierowców jak płachta na byka. I przy okazji chcą sprawdzić czy aby na pewno dobrze zrobili że jej nie kupili ;-)
a jak ma być inaczej??:P wyobraź sobie dumnego posiadacza golfa czy bmw 3, który widzi taki wóz, który na dodatek odjeżdża mu jak tylko chce:P
Przyłączę się i również przyznam, że inni kierowcy nie doceniają Julki :P Dziś dwóch łysogłowych panów w starej BMW 3 na podmiejskich rejestracjach z "megawydechem" się o tym przekonało, niby nic a satysfakcja jest :D