-
Ja jak na razie nie mam żadnych planów na ten weekend więc się wstępnie piszę.
Czy to będzie coś zorganizowanego czy raczej spontan???
-
Na chwilę obecną temat jest otwarty, temat zapodaję koledze z BravoBrava Team Poland i może zrobi się coś większego.
-
więc 3-ka chętnych już jest.
-
Jak uda mi się wrócić z niedzielnego wypadu na Forza Italia to zapewne pojawię się na lokalnym spocie, mam nadzieje że pomimo problemów z zawiechą się uda dotrzeć i wrócić.
-
Niestety w ten weekend odpadam :( moja propozycja to przesunięcie o tydzień. Czekam na propozycje.
-
Heh, proponuję to samo :P
-
-
W sumie to mnie też wstępnie pasuje aby w tę sobotę tego nie organizować więc i jaj popieram pomysł przesunięcia tego o tydzień :)
-
No to wygląda na to, że jesienny spot będzie liczniejszy, oby oby. No i żeby pogoda była taka jak dziś a nie jak podczas pierwszego spotu.
-
Tak by się upewnić.. mówimy cały czas o niedzieli? Heh, u mnie chwila zwątpienia niestety - okazuje się że sprzęgło się kończy i nie wiem czy dotrwa kolejne 500km do niedzieli:( Aczkolwiek muszę mieć samochód na piątek wieczór i sobotę i nie mam pojęcia jak to zrobię:girl_wacko:
edit
Nikt nie odpisał ale mam nadzieję że to aktualne - sprzęgło jakoś dotrwało, więc ja będę na 100% http://www.forum.alfaholicy.org/imag...lies/smile.png