Przecież malucha ma jako zabawkę (tak napisał) :D
Printable View
Przecież malucha ma jako zabawkę (tak napisał) :D
AlfaFAN jest fanem włoszczyzny po prostu :)
Ja dwie godzinki temu wymieniłem oponki na letnie i autko mimo lejącego deszczu od razu pewniej wozi :D
Dzis zalozone letnie kaputki :wink: Ale cos dziwnie stuka w czasie jazdy :?
maluszek to moja "zabawka" na samotne popoludnia :P a tak jezdze Fiatem Tempra :mrgreen: dzisiaj wlasnie w Temperce tez wymienilem gumki :P i od razu lepiej sie jedzie/hamuje :PCytat:
Napisał tomkap
Malca mam na sporej glebie, amorki twardziutkie, wiec mozna polatac szybciej na zakretach i bokiem tez sie da :D :P
A jesli kiedys bede zmianial auto to bedzie to Fiat lub Alfa na 99,999999999999999999999
ten 0,000000000000000000001% to szansa, ze wygram w lotka, a wtedy w garazu zagosci Ferrari :shock: :lol: marzenie scietej glowy :cry:
Gdzies tak za lekko ponad rok planuje zmienic auto, bo temperka jezdze ja, Mama, Tata :>> a najlepiej to autem zeby jezdzila jedna osoba wiec moze cos kupie :D
W zaleznosci od funduszy bedzie Fiat Bravo/Alfa Romeo 156 :twisted:
Zobaczymy ile uzbieram :wink: Zyczcie powodzenia i lepszej pracy :P to bedzie o jednego Affisti wiecej 8) :mrgreen:
EDIT:
w jednej oponie mialem malutki kamyczek i podczas wolnej jazdy "latal" po oponie w srodku :shock: wiedzialem, ze cos "rzezi", ale nie mialem pojecia, ze w oponie mam kamien :shock:
Ale napisał że małego FIATa ma do zabawy. Ale ja do 1000 wolał bym dorzycić następny i tak jeszcze jeden 1000 i jest Alfa 33 1.4Cytat:
Napisał tomkap
Od dzisiaj już letnie ;) Pomomio tego że zapowiadają opady sniegu (ale tylko2-3 dniowe) ;p
jeszcze jeden, pozniej jeszcze pietnascie i jest Alfa 156 :mrgreen: :P :lol:Cytat:
Napisał fiergloo
Fakt-jak na zabawke to bardziej nadawala by sie jakas stara beta, ktora by nie bylo szkoda zostawic w krzakach jak sie zepsuje :lol: ale kto by do niej benzyny nastarczyl lac :P pozatym koszty zakupu drozsze niz malca, ktorego mam za free od rodzicow :P
Napewno wiecie...generalka na swiezym powietrzu w kilka godzin za 300zl :mrgreen: i te sprawy...wlasnie ceny czesci tych seryjnych i tych "mozniejszych" sklaniaja do kupna malucha :P Fajny motorek mozna zrobic za jakies 2-2,5tys zl :twisted: zawias to koszt liczony w "pojedynczych" zlotowkach :lol: (chyba, ze ktos chce bilsteiny :twisted: )
Koniec OT :D
te chocby spadl snieg, to 2-3 dni mozna pojezdzic na letnich :P niektorzy jeszcze caly rok jezdza na letnich :wink: I jakos zyja.Fakt, ze w tym roku prawie sniegu nie bylo.Zapewne niektorzy nawet by nie kupowali zimowek gdyby wiedzieli, ze zimy prawie nie bedzie :lol:Cytat:
Napisał rodik
No dobrze że troche się wstrzymałem z oponami bo tu u mnie zima. ;//
a ja tam zmieniłem i jak dotąd słoneczko świeci
Tu u mnie wschód prawie azja :mrgreen:, tak więc różne niespodzianki klimatyczne są. Teraz np. nie ma śniegu bo stopniał ale pada nowy.