-
Kurdę myślałem że masz zajebisty pomysł ale jakoś te felgi nie leżą. Jest to aż! 19" a mimo to nie robią takiego wrażenia ponieważ oryginalne felgi są w tym stylu (okrągłe otwory). Wiadomo że "na żywca" będzie lepiej ale moim zdaniem coś szprychowego lub jakaś "gwiazda" byłaby lepsza. Mimo to popieram całą koncepcje.
-
To Ci się udało wkleić 18" raczej... a efekt? Te co masz wyglądają nieporównywalnie ładniej...
-
wkleilem niewiadomo co, chodzilo mi tylko o to zeby optycznie sobie to jakos wyobrazic, ale nie kupie ich i szukam jakichs innych jeden komplet mam juz zaklepany ale szukam drugiedo teraz 19", a jak cos znajde to wklaje linka lub grafike
-
-
1 załącznik(i)
mam juz lepsze zalozone a temat dawno ogarniety
-
eee pytaleś o 19" a założyłeś 18 " i jakiś starszy typ jeszcze z dekielkami wiec dlaczego lepsze od Leon Hardiritt :)
-
jedyne jakie podobaly mi sie bez dekielkow to asa AR1 ale nie bylo nic w moim rozstawie, wiec zdecydowalem sie na keskin kt4 a 18cali dlatego ze 19" nie bylo, ciezko ogolnie znalesc ladne felgi w rozstawie 5x108
-
cuma ... lepiej pochwal się gdzie je wyrwałeś bo takich szukam
-
kolega miejscowy mial do sprzedania tanio, sprawdzilem, proste nie spawane to kupilem, odrazu dalem rant do polerki i zostaly narazie a w przyszlym roku zamierzam ramiona polakierowac na grube srebro albo flip-flop
-
a ja szukam i szukam i szukam i nic :(