Prowadziłem kiedyś taka akcje w Koszalinie. Mialem chyba ze 30 ulotek...
Jak narazie z Koszalina nikogo nie przybyło :)
Może ulotki nie przemawiały do ludzi
Printable View
Prowadziłem kiedyś taka akcje w Koszalinie. Mialem chyba ze 30 ulotek...
Jak narazie z Koszalina nikogo nie przybyło :)
Może ulotki nie przemawiały do ludzi
proszę mi nie wypominać :( jestem zły na siebie za to :evil: bo była taka piękna, ulotki zostały w kurtce bo przed świętami pod realem na ku słońcu wsadzalem 155, 145 i 145 a jadąc na basen owa kurteczka wisiała sobie w szafie :( może jeszcze ja trafie, byla na szczecińskich numerkach :D a poznam ją napewno :DCytat:
Napisał KUBAS
a ja dzis kurna mac.... widziałem piękną 156 czerwoną chromowane fele klatka duża lotka na klapie tylnej..jakis młody łepek nią leciał, smigał Łukasinskiego jakby w strone Mierzyna..zna go ktos??.... musze go namierzyc...
a noi dzis widziałem dwie śliczne 147 z ślicznymi kierującymi....ale nie udało mi się zapodac ulotek :?
ale jeszcze je upoluje hehe :twisted:
ACHTUNG jak ktoś chce zebym mu przesłał ulotki to niech mi poda swojego maila na PW - poczta forum nie obsługuje załączników :(
Kulka, dopiero zaczynam ulotkowanie, więc jak na razie za wcześnie żeby coś stwierdzić (dopiero dziś wydrukowałem kolorowe ulotki :oops: ) ale mam nadzieje że wkrótce napłynie fala nowych Alfisti
Silver, cały respect należy się temu kto zrobił logo stronki internetowej, ja je tylko "stuningowałem" napisem troszeczkę :P
Akcja przynosi rezultaty!
Jak widać - wczoraj znalazłem ulotkę (by Rosik) a dziś już się zapisałem i witam!
Wcześniej i owszem forum czytałem ale jakoś bodzca do zapisania się nie było :wink:
TomAR, witam i zazdroszcze alfy :) mam nadzieje, ze bedziemy mogli ja zobaczyc na jakims spocie :mrgreen:
jak bedzie wiecej pieniedzy to potruje tam "na gorze" czy by nam profesjonalnie wykonany ulotek zarzad nie sprezentowal :)
Cieszy mnie to że nasza akcja przynosi jakiś skutek, szkoda tylko ze dość czesto marny ale to zawsze coś :) TomAR witam na forum, fajowe masz autko- chodzi mi takie po głowie ale niestety funduszu brak :( i brykam tą pierwsza i jedyną :)
Witamy kolejnego Alfaholika.... :mrgreen:
Mijemy nadzieje że będziesz kolego często wpadał na forum i nasze lokalne spociki i te pozalokalne tez...Może i zapiszesz sie i polecisz z nami w maju na Pomorze na zlot AR :twisted: bo 159 to My jeszcze nie mielismy u siebie hehe :P
a to Rosikowi trza browara postawic :wink:
Pozdrawiam
hehe witomy witomy :) w końcu zhaczyłem Twoją Alfę bo na mojej ulicy stoi często ;) Jak będziesz widział czarną 155 to ja ;)
P.S. to nie Twoja pierwsza Alfa, nie? bo kojarzę też srebrną 156...
Nie pierwsza i z pewnością nie ostatnia! Była przez lat kilka srebrna 156 i od niej sie zaczęło. Pojawiła się jednak możliwość zmiany na 159 to skorzystałem a 156 została na szczęście w rodzinie (a konkretnie pojechała na Śląsk).
Na forum będę zaglądał jak najcześciej i na spociki jesli tylko czas pozwoli.