-
1 załącznik(i)
TI to był pakiet w skład którego wchodziły: ciemne klosze lamp, ciemna podsufitka, fotele recaro, Felgi Toora 17" z logiem TI, oraz obniżone -30mm zawieszenie.
O białych kierunkach, nakładkach na pedały, ksenonach raczej nie ma mowy. Można dodatkowo było to domówić. W tym konkretnym egzemplarzu niepokoi tylko brak ciemnej podsufitki. Reszta wygląda OK.
Moja TI sprowadzona była z Belgii. Nakładek na pedały, białych kierunków i ksenonów nie miała. Spójrzcie na liste wyposażenia poniżej (gdzieś, ktoś na forum to umieścił, pozwoliłem sobie skopiować)
Załącznik 35612
-
Ti ma jeszcze lotkę nad tylną szybą i zdjęte oznaczenie silnika. Ja mam jeszcze aluminiowe pedała i aluminiowe progi z logiem TI w drzwiach. Wersja z polskiego salonu.
-
No to faktycznie coś jest pokombinowane;/ Podsufitkę to widziałem, a oprócz tego to widać, że prawa lampa z przodu jest ruszona...
-
Widział ktoś w końcu tę alfę na własne oczy czy nie?
Ona nadal stoi w komisie i kusi także proszę kolegów którzy się do niej przymierzali o opinie.
-
gdyby była dobra to pewnie by poszła ...
-
No właśnie tak powinno być.
Ale do końca nikt się konkretnie nie wypowiedział.
-
Jedź obejrzeć ten samochód, bo jest warty uwagi. TI to rzadkość w JTD. Szkoda, że 2 drzwi, ale fotele to mistrzostwo świata. Sądzę, że cena jest w miarę uczciwa. Raczej odradził bym wysłuchiwanie tutaj porad bo to nie ma sensu. Kupno auta to zawsze pewne ryzyko, ale trzeba samochód obejrzeć na miejscu.
-
jedź z nim do warsztatu czy na stacje obsługi pojazdów. Sprawdzą i obejrzą samochód.
-
-
Jak ja szukałem alfy dla siebie jakieś 3 miesiące temu to ona stała w komisie w poznaniu ale nie oglądałem jej nawet bo interesowała mnie tylko 5 drzwiowa