a noz widelec tez bede
Printable View
a noz widelec tez bede
Już od tygodnia jest info ze spotkanie na 16:00 wiec wolelibyśmy tego nie zmieniać, ale jesli tak kończysz prace to możemy poczekać te 20 minutek, chyba nikomu nie będzie się aż tak spieszyc:)
---------- Post added at 19:22 ---------- Previous post was at 19:18 ----------
Dużo osób postara się być na tą 16 więc nie będziemy zmieniać,może Tobie się też uda, może poczekamy te 15 minut:)? Co myślicie chłopaki?
wojtas ja poczekam na ciebie jak gdyby co i razem zajedziemy na dane miejsce ;)
Ok więc niech będzie na 16.00 pod grafitti tylko 23go czy 24go?? Postaram się wyrobić na tą 16:00 ale będzie gonitwa hehe.....
Więc proponuję spotkać się na Bieruniu np. około 15:40 (mam nadzieję że dojadę na tą godzinę) gdzieś w pobliżu KWK "Piast", najlepiej na przystanku za rondem lub za przystankiem i tam czekać, potem pojedziemy razem na Tychy.
Jakbyśmy nie zdążyli to czekaj obok grafitti na nas. Jakby co to mój telefon: 693091787
Pzdr
to 23 czy 24 ?? Wstępnie bym się zjawił. Pozdr
Jak mi nic nie wyskoczy, to może i ja bym przyjechał.
LoOk666 jeżeli to Ty parkujesz pod moim blokiem :) (znaczy 4 na Paderewskiego) to możemy skoczyć razem.
Termin jest ustalony na 23-go (sobota) godzina 16:00. Parkin koło Hal sportowych. Wow zbiera sie większa ekipa, fajnie wreszcie sie poznamy:) bo ja moją belle mam chyba dopiero od 2 miesięcy takze już nie mogę się doczekać zlotu. Jeśli ktoś ma jakieś propozycje gdzie by jechać i co robić (poza tym co pisałam w pierwszym poscie) to piszcie:)
Bella147mmm: na początku myślałam ze jesteś chłopakiem:) wiec sorki:)
Właśnie wróciłem od lakiernika i okazuje się że belle bede miał do odbioru dopiero w sobotę po południu więc u mnie 23 odpada bo nie dam rady sie wyrobić. Jeśli nikt nie miałby nic przeciwko zmiany terminu z 23 na 24 to byłoby super. Jeśli nic już się nie da zrobic to ja niestety nie dojadę.