Trochę to wystraszyliście - chciałem sobie tanio kupić jakieś V6 do pojeżdżenia w weekendy, ale widzę, że tanio to się chyba nie da...
Printable View
Trochę to wystraszyliście - chciałem sobie tanio kupić jakieś V6 do pojeżdżenia w weekendy, ale widzę, że tanio to się chyba nie da...
Tanio owszem i kupisz, ale miej w zanadrzu 3x tyle żeby dorowadzić ją do odpowiedniego stanu.
Chcesz kupić V-ke tylko na weekend więc rozumiem, że będziesz dążył żeby jeździła bez zarzutu - to kosztuje.
Na dzień dobry musisz sporo zainwestować w pakiet startowy, a taki szrot za 3tyś, sam pomyśl.
Nikt nie chce Cię zniechęcić, lecz uświadomić.
pozdrawiam
Co do powyższego pytania mało jest GTV 3,0 sam takiej szukałem ciężko jest znaleźć zdrową a jeśli już się trafi ceny nie należą do niskich myślę że za od 15 tyś w górę można coś szukać ale wszystko zależy od stanu bo są i perełki za ponad 20 tyś np przepiękna niebieska 3,2 od chłopaków z Lanca Team Łódź ale swoje kosztuje . Ja jak szukałem to niestety nic nie mogłem trafić na zdrową oglądałem co prawda mimochodem 2 sztuki 2,0 TB jednak były zbyt zaniedbane więc kupiłem 156 2,5 v6. Z tego co do tej pory widziałem szukając dla siebie alfy mogę powiedzieć że nikt nie odda za pół darmo dobrego V6 obojętnie w jakim modelu zadbana sztuka musi mieć swoją cenę.
No właśnie, a jeśli coupe z Busso to jest GTV6 (marzenie, ale mało dostępne i drogo), GTV (chyba najtańsze, ale dalej za drogo) albo GT (zdecydowanie za drogo jak na auto do zabawy)...
Jeśli miałbym kupować 156 za 4-cyfrową kwotę, to tylko GTA, a w tej cenie też takowych nie ma...
Tanie są 164 V6, jak widzę, ale ten model mnie w ogóle nie kręci :(.
Wiesz możesz też poszukać wśród GTV 2,0 V6 TB czy to z Polski czy z zagranicy z Niemiec np. Ceny są zróżnicowane i chyba bardziej przystępne niż 3,0. 2,0 V6 też z pewnością da ci wiele frajdy. Te egzemplarze które ja oglądałem akurat były mocno zaniedbane jednak i tak moje ogólne wrażenia z jazdy były pozytywne fajna charakterystyka silnika bulgot V6 połączony ze świstem turbiny i wgniatanie w fotel naprawdę miło. Możesz też poszukać GTV z 2,0 Twin Spark wtedy przy zakupie wydasz trochę mniej złotówek i w razie co zostanie coś na jakieś wymiany na start jakbyś znalazł dobrą zadbaną sztukę z 2,0 TS frajda pewnie by też była niezła widziałem kiedyś taką na żywo serce miała zdrowe zasuwała aż miło. Wszystko zależy ile chcesz przeznaczyć na zakup i ile zostawić w zanadrzu na jakieś historie związane z dopieszczeniem .