W 147 też możesz rozłożyć siedzenia.
Ja bez problemu w 147 mieściłem najpierw gondolkę (po zdjęciu kółek), a teraz bez problemu mieści się tam spacerówka, która ze względu na swoją długość miała by problem zmieścić się w wąskim bagażniku 156SW
Printable View
W 147 też możesz rozłożyć siedzenia.
Ja bez problemu w 147 mieściłem najpierw gondolkę (po zdjęciu kółek), a teraz bez problemu mieści się tam spacerówka, która ze względu na swoją długość miała by problem zmieścić się w wąskim bagażniku 156SW
156 jest dłuższe od 147 - fakt:)
156 sedan jak i SW ma wiekszy bagaznik od 147 (147 ma jakos 260l):)
156 SW ma wiekszy bagażnik po rozłożeniu siedzeń niż tak samo w 147:)
156 ma wiecej miejsca w środku- fakt:)
Też szukałem 147 dla siebie, ale odpadła, nastepnie skupiłem sie na 156 i tak już zostało:) jakos bardziej mi spasowała
Dzisiaj bylem ogladac jedna 156sw i bardzo mi sie spodobala... kilka razy wypadamy pod namiot wiec kombi tez bedzie wtedy fajniejsze... Problem tylko zeby gdzies dostac w fajnym stanie :/
dzisiaj ogladalem z zewnatrz wygladalo slicznie, silnik chodzil slicznie, ale wnetrze podrapane, podloga pod sprzeglem wytarta.. no i miala hak... jakos boje sie chyba sw jeszcze z hakiem ;s
wybierz 156, bo 147 to w zasadzie auto dla dziewczyn:)
Gosciu weź sie ogarnij, bo za chwile znów bedziesz marudził iż ktos ci usunął posta za pisanie poza tematem. Kogo obchodza twoje fantazje. Kolega chciał merytorycznych wypowiedzi, a nie wypowiedzi tego typu, że 147 jest dla dziewczyn... Kolega zresztą sam zdecyduje co zakupic, a mnie to wali czy jeżdze autem dla dziewczyny, czy geja. Ważne ze mi sie nim dobrze jezdzi, ot cała filozofia...
Nie chcę ci psuć humoru, ale ja jak miałem 1,5 roczne dziecko, to do wszelakich podróży nawet przez całą Polskę używaliśmy Astry II 3D.
Niestety póżniej jak maluch podrósł, codzienne zawożenie go do przedszkola i uciskanie na tylną kanapę bardzo szybko zweryfikowało moje potrzeby co do ilości drzwi, a także zaczęły się problemy z wiązkami do poduchy, które zaczęły wysiadać od częstego przesuwania.
Dlatego uważam, że jak dziecko to 4/5 drzwi, a jak tylko dwójka osób, to 3d hatchbacki są rewelacyjne.
jezdzilem golfem 3 w 3d i mi bylo malo wiec teraz o tym nie ma mowy ;]
wczoraj ogladalem 1, dzisiaj druga... różnica w cenach 3k, a obie wygladaly jakby ktos nimi conajmniej krowy przewozil.
ja tez oglądałem polskie 156,wiec wiem co piszesz ,wkoncu przywiozłem z belgi,stan lepszy od polskich ,ale i tak nie najlepszy