Moje rodzinne strony, ale pora nie bardzo dobrana.Cyców to jest dziura zabita dechami i nie warto tam nawet zatrzymać się w drodze. Co innego latem gdyż w okolicy jest kilka ładnych jeziorek gdzie można zrobić spocik.
Printable View
Moje rodzinne strony, ale pora nie bardzo dobrana.Cyców to jest dziura zabita dechami i nie warto tam nawet zatrzymać się w drodze. Co innego latem gdyż w okolicy jest kilka ładnych jeziorek gdzie można zrobić spocik.
I dupa blada na sobote mam wyznaczony odbiór i już pojechałem :evil:Cytat:
Napisał AR_33
Czy kolega pracuje w branży budowlanej ???Cytat:
Napisał 75andrew155
Tak sie złożyło ;|/
witam troche zle rozumiecie istote spotkania .propozycja dotyczy spotkania w sobote poznym popoludniem w gospodarstwie agroturystycznym pod cycowem na grila czy ognisko /jak bedzie pogoda/ ewentualnie w barze /w tym gospodarstwie/ z mozliwoscia noclegu/35 zl za osobe/ czyli zabawa / piwo jak ktos chce/ zapoznanie sie i obejzenie naszych alf a rano w niedziele wyjazd do kazimierza trudno mi sobie wyobrazic grila w kazimierzu na parkingu /jak znajdziemy taki gdzie sie pomiescimy wszyscy a jak znam zycie to bedzie trudne/ . wiec nie ma co psioczyc ze to dziura dechami zabita i nie ma co tam ogladac bo nie okolice mamy ogladac tylko nasze alfy .w kazdym badz razie napewno bedzie tam ok 15 osob z naszego forum z calej polski ,jezeli ktos chce dojechac zapraszam .w razie pytan dzwonic 791001220.
czyli całą grupą z tamtąd bedziecie wybierać się do Kazimierza??
dzwonilem bo mialem byc ale (sprawy ze smiercia nie pozwolily...)Cytat:
Napisał piotriix
ja zalozylem tematy i...niestety
jutro bede w kaziku (bo jest niedziela i .....gdyby nie..to tez niestety bym nie byl)
wiec wpadnijcie
ps:milego grilowania lub....