george11 gdzie ten link ?
Printable View
george11 gdzie ten link ?
Ja mam płyn boscha do czyszczenia wtrysków 55 zł za litr można kupić w każdym sklepie/serwisie boscha ale czy działa nie wiadomo w trazicie uratował wtryski w alfie jeszcze walczy.
opssss, juz naprawiłem.
niestety nie ma mozliwosci kupna na allegro, a był jakis czas temu, proponuje kontakt z JR
pzd.
Z tego co wiem to każdy rozsądny mechanik odradzał lanie jakichkolwiek preparatów do czyszczenia czegokolwiek.
Masz tak samo jak z sobą. Gdy boli cię głowa przez pare dni i nie przestaje to idziesz do lekarza żeby przepisał Ci coś na to i miał święty spokój czy jesz co chwile tabletki które dzialają tylko na chwilę... lepiej mieć wyczyszczone, rozebrane wszystko i wiedzieć co jest nie tak i mieć spokój przez ponad 150 tysięcy i wydać to 200zł czy 70zł na płyn który nie da efektu albo da i to niedoraźny - sam zdecyduj...
Koledzy profilaktycznie chciałbym zalać STP do czyszczenia wtrysków tylko sie zastanawiam czy to nie zaszkodzi DPFowi?Podpowie ktos bo będę tankował
co do iqui moly diesel spülung wymieniałeś po tym filtr paliwa czy nie? czy w ogóle trzeba?