Jak napisał radzik 2908 "Takie rzeczy tylko w Alfie" ;)
Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
Printable View
Jak napisał radzik 2908 "Takie rzeczy tylko w Alfie" ;)
Zmień na benzynę, ja nie mam tego problemu :cool:
Ja już tyle razy tankowałem i nigdy problemu nie miałem. Pistolet sam nie wypada, przetestowałem to niejednokrotnie tankując do pełna
Niby głupota a taką ciekawą dyskusje wywołała:0 To i ja się wypowiem. W poprzedniej 159(2006) tez takie wrażenie miałem że płytko wchodzi, a w obecnej ( 2009) już jest ok:) Może coś zmienili w wersjach FL
No chyba nie, bo ja mam z 2006 roku i zawsze tankuję do pełna zabezpieczając pistolet i nigdy nie miałem takiego problemu, żeby chciał wypaść... [MENTION=73901]siooh[/MENTION] na pewno nie masz wlewu od benzyny, bo nie wsadziłbyś pistoletu od ON, ponieważ ma on większą średnicę. Takie zabezpieczenie. :)
[MENTION=29611]Kimi1988[/MENTION] moja jest z 2010 czyli po FL. [MENTION=47346]SliwusBuu[/MENTION] Czy na tyle większą, że pistolet nie wszedł by wcale? U mnie wchodzi, ale jakoś tak płytko. Aż mnie kusi żeby podjechać na stację i sprawdzić jak wchodzi pistolet od benzyny.
No może nie wchodzi jakoś bardzo głęboko, ale wystarczająco na tyle, żeby nie trzeba go było trzymać podczas tankowania. :) Jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby chciał wypaść.
Jeśli dobrze kojarzę, to we wszystkich autach z silnikami benzynowymi wlew ma taką średnicę, żeby nie dało się wsadzić pistoletu od ON. W drugą stronę niestety oczywiście można.
przypomnę temat, ja mam identycznie pistolet wchodzi bardzo płytko (AR z 2008 roku z Belgi) już pare razy przelałem i zaczyna mnie to irytować, czy wie ktoś czy jest dużo roboty aby zmienić ten wlew?