-
Masz rację poza tym ja mam między prędkościomierzem, a obrotomierzem sygnalizacje otwartych drzwi. Ale kretyn ze mnie xD
Powiedzcie mi tylko, czy czarne zegary z szarymi cyferkami jak tutaj: http://allegro.pl/czarne-zegary-euro...511181441.html były tez przed liftem w JTD?
-
1 załącznik(i)
Wydaje mi się że przed liftem były białe tarcze, w wersji Ti, Sportpack czy jak ona się tam nazywała - czarne ale z pomarańczowymi cyferkami (także w dieselu). Wygląda to tak:
Załącznik 107863
Czarne zegary z białymi cyferkami i pomarańczowym podświetleniem były po pełnym liftingu i wyglądają jak aukcji którą podałeś.
-
Sam rocznik auta w aukcji mówi o pełnym lifcie ;)
-
Jako ze nie znalazłem konkretnej odpowiedzi dołącze sie do tematu- chce zmienic w mojej przed fl 2.0 TS zegary na takie po liftowe z benzyny tj z TS czy JTS, koniecznie w wersji czarnej zmieniał ktos juz u siebie ?
Druga sprawa przy okazji czy okragle wloty powietrza pasuja ze 166 (sa duzo tansze niz z 156fl i tez maja chrom).
Dokladnie takie zegary mnie interesuja--- >> LINK <----
-
Witam mam problem wskaźnik od temperatury zdechł... No i niestety muszę wymienić wszystkie trzy :)
Pytanie : Czy jest jakaś różnica między sedanem a sportwagon i co z rocznikami... ?
Podpowiedz: Moja Alfa 156 JTD 03' Sportwagon zegary białe cyferki czarne podświetlenie czerwone.
I wielkie podziękowanie :)