skoro jest tylu chetnych to pojade swoim autkiem tez tylko mowie raz jeszce ze nie mam informacji potwierdzajacej bo koles wrocil z trasy i spi tym samym nie odbiera wiec jutro bedzie wiadomo co i jak
Printable View
skoro jest tylu chetnych to pojade swoim autkiem tez tylko mowie raz jeszce ze nie mam informacji potwierdzajacej bo koles wrocil z trasy i spi tym samym nie odbiera wiec jutro bedzie wiadomo co i jak
Spoko Pikero zgadamy sie na spociku co i jak wtedy będzie już może wiadomo czy impreza się odbędzie czy nie i ile będzie potrzebnych aut
ok tak więc dzis sprawy potoczyły się zupełnie inaczej niz miały gdyż dziś do wyścigów doczepiły się nieodpowiednei władze i właściciel pola ma spore problemy więc wyjazd odwołany do odwołania :((( :((( :((( :((( :((( :((( :((( :((( :((( :((( :((( :((( :((( :((( :((( :((( :((( :((( :((( :((( :((( :((( :((( :((( :((( :((( :((( :((( :((( :((( :(((
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu no to peszek :( :( :( :( :( :( :( :( :( i pozamiatane, teraz to czesto beda zagladali na to pole i z imprezy lipa
No to "gwiazdor" Tede "pomógł" imprezie. :evil:
no generalnie zrobiło się za głośno i za medialnie ..... fajna impreza była ... co do gwiazdora TeDe....to wykorzystał ta impreże w opt jako (nie wiem) ulepszanie kreowanie swojego "fajnego" wizerunku czy coś zamiast pokazać coś więcej co się tam działo tym samy udowodnił mi że nei jest fanem motoryzacji tylko zapatrzonym w swoją osobę kolesiem .... tak to wszystko dla pln...ów
buuuu... trzeba będzie jutro pojeździć po okolicy i jakiegoś dogodnego pola poszukać :twisted:
Nigdy nie przepadałem za raperami bo zawsze i każdy robił wszystko pod siebie a teraz jeszcze bardziej zaczeli mnie denerwować i już żaden i nigdy tego nie zmieni :D