może i masz rację z tymi kartami w M1 i Cinema w sumie..
co do mnie to w piątki zazwyczaj SPOTuje ze starą ekipą Seat Ibiza Klub Polska na Malcie, więc nie pasi mi King Cross..
Printable View
szkoda że nie tydzień później to spotkanie. bym do Was dołączyła bo przeprowadzam się na czas studiów do Poznania i akurat widzę M1 z okna pokoju:) ale innym razem do Was dołączę:)
---------- Post added at 14:50 ---------- Previous post was at 14:49 ----------
P.S. niestety dołączę bez mojej Alfy bo zostaje w domu w garażu :P
jak możesz martuś tak auto zostawić. bezdusznica:-(
borsuk koszulki juz w produkcji na 4 września będą:-)
przepraszam...ale wszystko mi szef poplątał i ja bende w kraju na 10 września ...wienc jak by było można przełożyć te gokardy ...chciałbym sie zwami spotkać ...bo koledzy z piły i okolic to fajna grupa..a którą warto sztame czymać....pozdrawiam
nio to juz zalezy od organizatorow ... mi pasuje jak najabrdziej tydzen pozniej ...
bosuk jesli bedziesz mial ochote jak bedziesz w kraju to zapraszam do pily moze uda sie zorganizowac cos wiecej niz tylko bezalkoholowe kregle moze cos alkoholowego udaloby sie z naszym prezesem wykabinowac
dzienki za zaproszenie ...napewno skorzystam...a ponadto jak przesuną termin to na gokardach sie spotkamy w poznaniu
teAM piła dostosuje sie do terminu 10 moze byc nawet bobrytowi pasuje bo po slubie siory bedzie
i bendzie super 10 wrzesnia... a i o nagrode sie postaram
Mnie pasuje każda niedziela, byle by to była niedziela ;)
z tego co ja wiem...to 10 września jest SOBOTĄ ...dlatego też napisałem o nagrodzie za wygraną