W najnowszym auto-swiecie chyba pisze ze w 2010 ma byc 169
Printable View
W najnowszym auto-swiecie chyba pisze ze w 2010 ma byc 169
carscoop.blogspot.com :wink:Cytat:
Napisał Rosik
Cytat:
Napisał Milano_155
http://carscoop.blogspot.com/2008/01...oposition.html
a wg. mnie kto jezdzil wloskimi samochodami zawsze to zawsze nimi bedzie jezdzil.a ci co jezdzili golfami potem przesiadli sie na golfy 3 nastepnie weszla era audi b4 a teraz ostatnio to znowu passaty-bo sie tak wiesniokom przyjelo ze niemiecki to musi byc VW :D albo sasiad kupil WV to ja tez se kupie :D .Moze wlsokie nie sa trwale pod wzgledem zawieszenia ale jazda nimi to czysta przyjemnosc . :)Cytat:
Napisał Thomas
Ja Alfy wprost uwielbiam. Ale ślepy jak coniektórzy nie jestem.
Kolega przewiózł mnie VW Golf 2.0TDI 150KM... muszę z przykrością stwierdzić, że auto odchodziło jak marzenie, fotele trzymały świetnie, dźwięk silnika super, fun z jazdy ogromny. To już nie te VW co kiedyś :wink: Ceny za nówkę też nie te same, wysokie jak diabli.
lacky, mylisz się. Ludzie mieli dobre doświadczenia z VW to kupują VW. I tyle.
Ale z zewnątrz... szkoda patrzeć.
To jest jakis oksymoron :? ZADEN ale to ZADEN diesel nie brzmi super :roll: Super to brzmi benzynowa V6, V8 itd., ale nie diesel :?Cytat:
Napisał ozzy
Wiekszosc ludzi ma bardzo male wymagania, o czym swiadczy ranking sprzedazy aut w Polsce :roll:Cytat:
Napisał ozzy
Ozzy........ a przewieź że łaskawie swoje 4 litery AR 147 1.9 JTD 150 PS :DDD ( klasa ta sama co VW sweter )
A jak już to zrobisz, to napisz nam co nieco na ten temat :P
P.S Jedyny fajny znany mi klang Diesla jest w motorkach od R6 (rzędowych) do V6 TDi. Reszta to malizna.
Panowie, dajcie spokój, po prostu zaskoczył mnie ten Golf mile, ale nie powalił.
Alfa na 1szym miejscu nadal :wink:
A wracając do 169... niech wchodzi jak najszybciej, 166 będzie jeszcze tańsze 8) mój powrót do 166 będzie łatwiejszy :wink: bo tęsknię jak cholera
ozzy nie staj po stronie wv ze niby 150 km jakos jezdzi -moze i jezdzi ale widzac na kazdym skrzyzowaniu golfa czy passata ostatnimi czasy to sie ma dosc .lepiej zasiasc za sterami czegos niepowtarzalnego :D czegos jedynego w swoim rodzaju ,czego niewiele jezdzi po drogach :D . swoja droga jezdzilem Honda Civic przez jakies 1.5 roku w Usa i powiem ze zrobilem nia prawie 90000km i niezmienilem nawet oleju,zmienilem raz opony i sprzedalem za te same pieniadze i dodam ze japonczyki to potrafia cos zrobic :D
ja tam będę tesknic za alfą 166 z końca produkcji- auto wyglądało o niebo lepiej niż przed FL- i hmm ta linia- piekne tylen światła i agresywny przód- cudo :(