Bede.
Marek + Asia
Printable View
Bede.
Marek + Asia
jeszcze Frapujący i Lucyna bo widzę że nie doczytałeś w moim poście tak Ci "Kasia z Tomkiem" oczy zasłonili :P
Witam.
Dziś na PW każdy z listy uczestników dostanie info z danymi o przelewie. Oczywiście termin wpłaty będzie miał znaczenie :) Wpłaty jak napisałem do 09 09 2011 u mnie na koncie !! Nie decyduje data stempla pocztowego. Dlatego w miarę możliwości prosze o wysyłanie przelewów najpóźniej 08 09 2011r. Prosta zasada kto pierwszy wpłaci ma szanse na lepsze pokoje :) i jego "reklamacje" będą rozpatrywane w pierwszej kolejności. Zasada jasna i klarowna i każdy sie z nia zgodzi że sprawiedliwa.
W domku nr 1 do dyspozycji pokoje:
3 osobowy x4
2 osobowy x2 ( być znajdzie się jeszcze jeden )
5 osobowy x1 ( pokój piętrowy 3 osoby na dole 2 na górze )
4 osobowy x1 ( pokój piętrowy 2 osoby na dole 2 na górze )
Oczywiście miejsce znajdzie sie dla każdego wiec liczba osób nie ograniczona !!
---------- Post added at 21:12 ---------- Previous post was at 20:20 ----------
Venom a z tobą co ?
No i ja oczywiście tez sie wybieram, nie wiem jak można było mnie ominąć do tej pory. Tak to jest jak sie człwowiek grillem zajmie to pozniej jest pomijany :D
Pewnie bym była na czasie gdybym cześciej czytała PW, uniżenie prosze o wybaczenie LIGAR.
Ada zostajesz wiec wciągnięta na uczestnika :P Zeby nie powiedzieć na członka..... wyjazdu ;)
No to ja się stawiam w sobotę i zostaję do niedzieli + os. tow oczywiście :)
Proszę również o dopisanie sołtysa z małzonką
Sołtys to sobie pojedzie w piatek , a ja dojade dopiero w sobote wieczór.... O ile po drodze nie bedzie jakies lepszej imprezy...;P uhahha nie ,poprawka... Nie ma lepszych imprez niz z taką ekipą :))))
Lola lepiej uważaj bo Cię jeszcze do domku nie wpuszcza :p