Co to za przyciski? od oświetlenia? bo jak od oświetlenia, to też je mam. Pewnie wszyscy mają. Może masz lustro fotochromatyczne i wtedy tego schowka nie ma??
o znalazłem, u mnie jest schowek jak na zdjęciu
Załącznik 33646
Printable View
Co to za przyciski? od oświetlenia? bo jak od oświetlenia, to też je mam. Pewnie wszyscy mają. Może masz lustro fotochromatyczne i wtedy tego schowka nie ma??
o znalazłem, u mnie jest schowek jak na zdjęciu
Załącznik 33646
A to nie jest tak, ze jesli jest schowek na okulary, to nie ma fabrycznego alarmu i na odwrot? Tylko fabrycznego, nie takiego dokladanego w ASO :)
Ja mam i schowek i alarm. Jak ostatnio byłem w serwisie, skąd kupowałem Alfę to dostałem informację, że alarmy Meta-system są montowane fabrycznie a nie przez serwis. Taki też alarm posiadam.
Wodzu, a gdzie masz czujki od tego alarmu?
dwa mikrofony mam w rogach szyb, czujnik (chyba uderzeniowy) w lewym, górnym rogu, kontrolka razem z przyciskiem sterujacym przy lewym przednim słupku, na desce rozdzielczej. Chyba tyle.
Za tą wiadomość o fabrycznym alarmie to sobie palca nawet nie dam uciąć, zwłaszcza, że koledy na forum jednak twierdzą że to w serwisie montowane. No ale rozmawiałem z człowiekiem który zna moją alfę od momentu jak się w Polsce pokazała.
Ja mam lusterko samo ściemniające. To by wyjaśniała dlaczego nie mam schowka.
Wodzu, a co Ty masz za fotele w swojej 159 ?
U mnie tak ten schowek wygląda.Załącznik 33663Załącznik 33664