-
Dzis mijalem dwie Alfy 155 jedna to czerwona z czarnymi zderzakami a druga to wisniowy metalic, probowalem zawrocic i dogonic chlopakow ale korek uliczny nie umozliwil mi tego manewru... Chlopaki jezeli goscicie na forum to zapraszam w SRODE na KRAKA...
Sroda w Lublinie nalezy do Alfa Romeo...
-
jutro bede smigal po lbn dajci mi na prv telefony jak znajde chwile zadzwonie i sie spotkamy.dzis niestety nie moge .mam rodzine no i obowiazki
-
ok moj nr to 504388884 jak cos bede z Piotrekk no i moze Scoozi tez zawita.. Zawsze trzymamy sie w kupie...
Sw. Trojca (z Lublina) hehe
-
A ja to co !!!!!!!!! :evil: Tylko serwis objazdowy
-
A ty to ciagle zajety jestes i nie masz czasu dla nas... no chyba ze dzisiaj??? My jak zawsze w trojke bedziemy o 21 na kraku...
rwww przyjedz wkoncu... bo nam smutno bez ciebie...
-
to za pozno. ale chetnie sie z wami spotkam u mnie pod robota tak po 18 codziennie
-
angel jakis dziwny ten numer telefonu.dzwonilem a tu nie ma ......numeru,skrucilem go o 8 i zglaszala mi sie tylko poczta
-
Witam wszystkich. :>
Taaaaak spocik był, ale standardowo, była na nim Lubelska Święta trójca, niestety nikt poza nami się nie raczył pojawić, ja byłem pomimo, że tego dnia wyjechałem do łodzi o 7 rano i cały dzień zasuwałem za kółkiem.... ech....
Co ja moge dodać, nic...?? ;// lipa ;//
-
piotriix nr jest aktywny jak najbardziej... 504-388-884
-
Tak się szczerze zastanawiam, czy kiedykolwiek dojdzie do skutku jakiś spocik...??