Lukasz A., gdzie i kiedy? Jak się sprawują?
Printable View
Lukasz A., gdzie i kiedy? Jak się sprawują?
no to super cena:) gratuluje:) ja osobiscie monroe nie lubie za charakterystyke, wole bilsteina ale moniaki nie sa zle :)
Kupiłem je stosunkowo nie dawno bo jakieś 2 miechy temu ale co jest najśmieszniejsze.Do V6 są tańsze niż do TSa przynajmniej na Allegro.Do TSa są po 170 zł a do V6 po 117 zł.Dziwne zjawisko.Kupiłem je u kolegi w motoryzacyjnym w Koszalinie.
Jak się sprawują? Ciężko powiedzieć.Jak się jeździło na szrotach to nówki zawsze będą super.
monroe ma lepszą charakterystykę niż boge i sasch. Twardy, sztywny, auto się nie buja. oczywiście mowa o gazówkach no i bardzo wytrzymałe.
akurat boge sa duzo sztywniejsze niz monroe mam porowanienie u sbie na tyle nowych:)
To aż tak się da sprawdzić metodą wyczucia które mają lepszą reakcję tłumienia czy macie jakieś wykresy do tego? bo ja osobiście bym tego nie wyłapał jak monroe czy sachs tłumią i jak się zachowują.Co *innego bilsteiny i tego typu amory.
Amigas, ruszymy ten temat amorów, czy mam sobie odpuścić? Póki jest ciepło to przyjemniej się będzie je wymieniało bo później to kaszana. Chciałbym je już zamówić, ale nie mam żadnych namiarów na Twój sklep.
wczoraj popoludnie poszedł mail. wszystk dobrze dobrałeś jest tak jak mówilismy, ceny też się nie zmieniają. masz w mailu tez dane do przelewu