-
o kurcze;/;/ a te czujniki da sie kupic i samemu zamontować?
-
Witam serdecznie
Panowie udalo sie :)
Reflektory dzialaja autopoziomowanie dziala musze tylko przepchac spryskiwacze bo cos nie pryskaja ewentualnie wymienic pompke ale to juz banal.
Elektryk spedzil przy tym 2 roboczo godziny z czego wiekszosc czasu zajelo mu zdejmowanie zderzaka :) no ale ogolnie wszystko smiga idealnie
jak bede rozkrecal zderzak zeby dostac sie do pompki zrobie zdjecia co z czym podpiete i oglaszam wszem i wobec ze lampy od wersjii GT smigaja az milo bez zadnej kontrolki przy zegarach cudooo :)
Pozdrawiam serdecznie i dziekuje za wszelkie rady :)
Szymon Golasinski
-
kolego powiedz czy kupowałeś oryginalne czujniki przy wahaczach czy jakieś inne masz rozwiązanie.
-
Witam wybacz ze z takim opoznieniem ale bylem na wakacjach udanych dodam :) haha
Co do czujnikow ciezko stwierdzic nie wspominali mi zeby cos dokladali extra bo na 100 % bym musial doplacic wiec podlaczenie zostalo wykonane bez potrzeby dokupowania czujnikow
A GDZIE One sa i jak sa podpiete to nie mam zielonego pojecia w sobote bede grzebal pod mach to porobie zdjecia i dam znac co z czym sie je bo ciezko opisywac cos od tak.
Pozdrawiam
Milego weekendu
-
No i jak tam kolego z tym opisem? Też mnie ciekawi temat ori xenonu.
-
Postanowiłem odświeżyć temat, gdyż zakupiłem orginalne lampy do 156 po lifcie, i mam identyczny problem z kostką, czy zalozyciel tematu posiada schemat i czy moze jakos szczególnie mi pomóc ?
-
Witam , podepnę się do tematu kupiłem orginał xenony, ale nie wiem jak się zabrać do przerobienia instalacji dodam ze jedna lampa przyszła z dziurą i ze spaloną lewą przetwornicą, pytanie - szukać przetwornicy czy kupić dobry zestaw hid canbus tylko przy takim zestawie nie a szans na samo poziomowanie no chyba że dało by się jakoś podłączyć silniczki pod regulacje manualną, tylko nie wiem czy te silniczki w lampie xenonowej mają też prąd 12v czy z przetwornicy dostają mniejszy :confused: może ktoś z kolegów wie to proszę o pomoc
-
Xenony założone :) wszystko ladnie swieci regulacja wysokości dziala z kabiny tylko nie wiem co zrobic zeby xenon nie gasl na lamek sekundy jak wl. Dlugie , gdzies czytalem ze da sie to zrobic zeby nie było tego mrygniecia
-
Cały temat z instalacją ksenonów już opisywałem. Poszukaj moich postów.
-
ja za montowalem w lampy xenon orginalne silniczki ze zwyklej lampy i mam regulacje w desce manualna bede jeszcze poprawial w jedne polaczenie jednej kostki to po robie zdjecia co i jak robilem moze ktos bedzie potrzebowal a mysle ze tak bo z podlaczeniem samopoziomowania jest duzo zachodu
Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2