Qdlacz?
Printable View
Bita??
Z tego co wiem to nie była bita on bije raczej kobietę :D
Mam wrażenie jak by to jakaś tajemnica była.Andrzej niech ten ktoś wrzuci foty jak chce sprzedać.
On nie chce sprzedać ale musi, takie życie
Skoro żonę bije to na koszty sprawy potrzebuje:D:DA tak poważnie.Tyle ludzi szuka V6 a tu pod nosem jest więc niech się ogarnia i pakuje zdjęcia bo sam bym ją chętnie zobaczył:P
No to jak una jest na chodzie, za 3 koła i od alfaholika to dawaj foty i opis, może ktoś się skusi:)
Jak się odezwie do mnie to mu o tym powiem a zainteresowanych odsyłam do kontaktu z kolegą Watra24
Tak tylko radził bym taki manewr wykonywać pod okiem kogoś kto to już robił. Dlatego że łatwo zniszczyć sam mechanizm przekładni nieumiejętnie wykręcając same drążki. Chodzi o unieruchomienie listwy, by nie naprężać jej podczas wykręcania drążków.
Do autora, ja gdybym miał robić taki swap, to sprzedał bym graty, które dotychczas zgromadziłem. A kupił bym kompletnego dawce (np. tego za 3 tysiące). Jeśli nie masz dawcy lub kompletu na przekładke to tak zastrzelisz swoje auto że przez wiele miesięcy nie odjedziesz nim od "komina".
Pozdrawiam.