To może wspólnymi siłami coś się da zrobić , ja jestem w stanie wyłożyć trochę gotówkiCytat:
Napisał bimski
Printable View
To może wspólnymi siłami coś się da zrobić , ja jestem w stanie wyłożyć trochę gotówkiCytat:
Napisał bimski
Porozmawiam z tatą. Jeśli uda mi się w nim obudzic chociaż trochę entuzjazmu to będzie ok. ;) W końcu niedługo wakacje i więcej wolnego czasu. :-)
zalicytowałem sobie :) zobazcę jak będzi eprzebiegac licytacja może w końcu stanę się właścicielem prawdziwej alfy :)
Moge Was chlopaki wspomoc free gratami moze neidlugo bede mial troszku;) Bo z kasa narazie kiepsko....:/ Ah jak cos jestem chetny na taki felunek jak w tej alfie o ile to 15ka....
jak pierwszy raz widzialem 75 to mnie az porazilo :!: czarna, stala w komisie czekajac na wlasciciela :!:
piekne auto, na prawde :D
dopiero zaczolem moja przygode z alfa, o 75 nie wiem prawie nic, ale majac nadmiar gotowki na pewno bym kupil i sie nia zaopiekowal :wink:
Jest u mnie niedaleczko 75 w stanie ... do "zaopiekowania sie" :)
O ile wiem to jest 1.8 TS ale niestety bez turbo.
Podobno ma tez gaz ktorego najwiekszą zaletą jest to ze mozna go zdemontowac i sprzedac odzyskując czesc gotówki :D
Cena oscylowala w granicach 500 zl
Jak cos to piszcie to zorganizuje jakis namiar na wlasciciela
fred
Nie chcę się czepiać, ale nie było 75 z silnikiem 1.8 z dwiema świecami na cylinder..Cytat:
Napisał Fred
Były jedynie wersje IE z wariatorem.
Takie mialem info i tak podaje. Moze ta 75 ma nawet turbo a ja o tym nie wiem? A moze ktos w niej zmienil silnik?
Nie znam sie na silnikach w 75.
Wiem tylko ze jest.
fred