Ja mam dwie Alfy z 92 roku i obydwie maja podswietlenie.Z tego co wiem to sa dwa rodzaje tych przelacznikow.
Printable View
Ja mam dwie Alfy z 92 roku i obydwie maja podswietlenie.Z tego co wiem to sa dwa rodzaje tych przelacznikow.
no wlasnie niestety od 97 postanowili robic bez podswietlenia, a te poswietlane bardzo fajnie wygladaja :) chyba kupie druga podswietlana i zaloze :D
Ja mam 155 z 96 i nie mam podświetleń manetek a 145 boxerek ma te świecidełka
Moja 2.0 TS 8v 94r ma podswietlane. Raczej nie jest to wersja super, bo te mialy drewniane dodatki.... chyba ;) ja nie mam drewna...
p.s.
Czy 155 mialy org montowane glosniki w drzwiach ?? Moja nie ma, a miejsce wyglada jakby przystosowane
I kolejne pytanie, zauwazylem, ze sporo 155 nie ma elektrycznych szyb z tylu... ja takowe posiadam. Nie mam za to rolet tylnej szyby :(
A jak to wyglada u was???
Niestety nie, 155 nie miały seryjnie montowanych głośników w drzwiach :(Cytat:
Napisał jacoff
Z tego co wiem to el. szyby z tyły były żadkościa, przeglądajac allegro czasami widze 155 w skórze ale bez el szyb z tyłu.Cytat:
Napisał jacoff
W mojej 155 V6 96r jest orginalnie skóra i nie ma głośników w drzwiach ani tylnych elektr. szyb ale jest roleta :lol:
ja szukam takiego modelu na dodatek z szara skóra wiem ze będę miał straszny problem z tym ale może znajdę a póki co zbieranie siana mi zostaje
ja sam przerobiłem panele drzwiowe pod głośniki a teraz jeszcze słupki musze przerobic na syki :)
jak zrobisz zrób zdjęcia i pokaz jak to wygląda
Apropo manetek , zamontuje sobie je z boxerka, powinno wszystko banglać i świecić :)