NAZAR, to ty parkujesz swoją alfe na witczaka, obok z reguły czerwonego lanosa ????
Printable View
NAZAR, to ty parkujesz swoją alfe na witczaka, obok z reguły czerwonego lanosa ????
Lanosa i Meganki :) to pociski od łojca....Jak w weekend stoi to smiało możecie wpadać z flaszką:)
Podaj numer pod ktorym mieszkasz na priv to wpadne ;p;p
Co od razu na priv, na forum niech pisze, ja też tam często przejeżdżam więc więcej flaszek by się zdało:P
Widzę że nazar niechętny do podania numeru, wiec powiem gdzie ja mieszkam, otóż na ul zabrzańskiej przy statoilu mowa o szombierkach, a kontakt to 512-977-143 wiec chetnych na mini spot zapraszam :)))
Musze chyba to faktycznie zapisać. Nie ma to jak meta u Alfaholika :D
Ale tak na poważnie to kiedyś trzeba zrobić coś więcej niż "grill na kopcu" . Myślę ,że jak będzie ciepło to gdzieś można girla zakrapianego zrobic , takiego "bruder szafta":)
Czemu by nie :D Taki grill zakrapiany w sumie jak robota pozwoli to byl bych nawet chetny :P
EEEE fumfle a zna któryś może ALFE 156 na bank z tarnowskich gór ( zdjęcia poszukam na necie ) taka szara pociągnięty dach ma flagą włoską , zacnie stuningowana zewnętrznie a na słuch pod maską z 2,5L . Pytam bo nie widziałem gościa w naszym gronie a pooglądałbym tą zabawkę z bliska bo śliczna...