To jedź do Włoch z kasę i łykaj 155Q4...
Printable View
To jedź do Włoch z kasę i łykaj 155Q4...
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Cytat:
Napisał alfisti_89
145QV to chyba najwolniejszy 150. konny kompakt, no, może porównywalny z ociężałym golfem 3 GTI 16v, taka przykra prawda. :P
Czemu najwolniejszy?
pytaj o to konstruktorów z firmy alfa romeo :P
No ale co, ma mało momentu, co jest nie tak.
wydaje mnie sie ze twoj post jest zbędny w tym temacie :PCytat:
Napisał bart
Mam z taką do czynienia na codzień , jestem zakochany po uszy na nic innego nie zmienię na chyba ża na 75 Turbo lub V6 3 litry 8)Cytat:
Napisał alfisti_89
ja marze o 145 koniczynce :twisted:
jestem zakochany w mojej 145, a koniczynka to by bylo cos niesamowitego :mrgreen:
troche zaluje ze nie poczekalem na wersje 2.0 ale bylem napalony i szybko chcialem alfe, pozatym wystraszylem sie kosztow...
teraz bym kupil wlasnie koniczynke, 155 v6 albo 156 v6 :mrgreen: nic innego nie wchodzi w gre... no moze 147 gta ale to juz bylby kosmos :P
jest duzo racji w tym ze jak kupisz alfe to juz nic innego nie bedziesz chcial, ze alfe albo sie kocha albo nienawidzi i ze kupuje sie ja sercem a potem rozumem...
dla kazdego z nas co tos wiecej niz auto a czy to jest 155 145 czy ktora kolwiek inna nie wazne :mrgreen:
i jeszcze jedna taka moja wolna mysl...
moje podejscie do alfy okazuje sie byc bardzo "pulciowe" :mrgreen:
poprostu jak na nia patrze to tak jakbym patrzyl na dziewczyne o bardzo seksownych ksztaltach :twisted:
pozatym to jest TA alfa, a nie TEN vw, TEN opel... w TYM sie nie mozna zakochac ale w TEJ jak najbardziej :mrgreen:
ja śmigam na codzień v6 bardzo dobre auto - szybkie dobrze się prowadzi małoawaryjne ... denerwuje mnie jak na temat aut wypowiada się ktoś kto zna auta tylko z osiągów i tabelek z neta.... co do szybkiej jazdy to od silnka ważniejsze są hamulce i trzymanie drogi ... silnik na końcu ale też ważny poniżej 160 koni nie zejde nigdy ...
pikero, a nie marzy ci się Q4? powiedzmy żebyś przypadkiem znalazł 20tys na ulicy... ;)
p.s. temat przybrał forme dyskusji więc przenosze z ogłoszeń do 145/146/155