Przepływka działa normalnie, wszystkie wskazania takie jak w nowej. Warunek to czysty izopropanol różowy.
Oczywiście można też do ultardźwięków wrzucić, ale podobnie - do izopropanolu, nie do wody. Woda zabija przepływomierz od razu.
Printable View
Przepływka działa normalnie, wszystkie wskazania takie jak w nowej. Warunek to czysty izopropanol różowy.
Oczywiście można też do ultardźwięków wrzucić, ale podobnie - do izopropanolu, nie do wody. Woda zabija przepływomierz od razu.
na tą chwilę zrobiłem normalny wydech u gościa gdzie zawsze wydechy naprawiałęm ,jest może minimalnie ciszej niż z tym supersprintem, ale jest ok. Dzwoniłem do MG motorsport i mi powiedzieli cenę 2800 - pewnie by się coś urwało, no i terminy na połowę grudnia wiec nie jest tak źle. Ale zrobię to chyba dopiero na wiosne bo to jednak duży koszt. Czy z tym filtrem K&N - czy stracę moment w dolnym zakresie obrotów ? Bo jeśli tak to ja wolę już zwykły wsadzić.
Zyskasz trochę wiecej momentu u dołu obrotów.
Ta cena jest za kompletny wdech od kolektora razem z portkami?Ja sie kiedys tym interesowalem i pytalem sie w EL-TEC i odpisali mi tak "W przypadku Alfy około 2400-3000 zł (w zależności gdzie zaczniemy nasz układ wydechowy, czy element kolektora, gdzie wydech biegnie od kolektorów jeszcze dwoma rurami pozostanie oryginalny czy mielibyśmy także go wykonać), wydech do Alfy proponuję wykonać na dwóch tłumikach, środkowym i końcowym aby przy rozluźnionej budowie wydechu - charakteryzował się jedynie delikatnym pomrukiem."
Mi jak narazie nie jest potrzebny bo portki sprowadzilem z wloch oryginalne a koncowy zalozylem z bosala.Zakladalem jakies 1,5 roku temu tak wiec ta cena mogla sie zmienic.