no coz nie kazdego stac na alfe z salonu, dlatego na mnie np. 156 w wersji Ti robi wrazenie
Printable View
jasne ze nie w takim stanie, choc mysle ze nie znajdzie i skonczy na "czesci" bo to raczej nierentowne przedsiewziecie
Radosuaf, to trzeba było kupić zamiast Giulietty. Do pracy tak samo by Cię dowiozło jakieś wozidło za np. 10 tysi a za resztę można już kupić całkiem konkretnego klasyka.
Chciałem mieć jedną Alfę, która będzie zrobiona dla mnie, dokładnie taka, jaką chcę i tylko i wyłącznie moja. I jakiegoś klasyka (najchętniej GTV6). 50% planu wykonane. Na drugie 50% dajcie mi jeszcze trochę czasu :).
gdyby nie brak funduszy, to moim pierwszym autem byłaby GTV6, ale była w takim opłakanym stanie, że jako 17tolatek nie było mnie stać na taką zabawę, bo samochód był wtedy (12 lat temu) do wzięcia za 4500zł, wybrakowany, z uszkodzoną skrzynią, a trzymać go nie było gdzie :(
A ja powiem, że firma Alfa Romeo powinna się wstydzić, że Alfę z silnikiem diesla nazwała Ti.
grzeszysz w moich oczach Wujek :D A tak poważnie to przeca masz GTA i to nie jest diesel - no to chyba jakaś rekompensata 4U jest - prawda? Ti fajna ale prawdziwa sportsmenka to tylko GTA