tylko czysty czy z jakims dodatkiem? no bo te co widzialem to chyba byly grafitowe z czerwonym paskiem z tego co pamietam. to chyba w 145 bylo.
A nie wolalbys wiekszych?
Printable View
tylko czysty czy z jakims dodatkiem? no bo te co widzialem to chyba byly grafitowe z czerwonym paskiem z tego co pamietam. to chyba w 145 bylo.
A nie wolalbys wiekszych?
Chyba w całości na jeden kolor. Pfourul dzieki za wizualizacje :) Teraz to już sam nie wiem które będą najlepsze :D Myślałem że grafit, ale białe kuszą...
Zdecydowanie jak dla mnie to ostatnie!! wyglądają po prostu super! co inni myślą?
Każdy Ci powie coś innego i będziesz miał dopiero problem :P
Czarne raczej odpadają. Będę wybierał między białymi lub grafitowymi. Co do pytania czy nie wolałbym większych...Raczej zostanę przy 15" takie jak są, dla mnie optymalny rozmiar.
To są 15? kurcze nie powiedziałbym :P jak to czasem życie zaskoczy człowieka :P No dobrze robisz ze czarne odrzuciłeś :) :)
A ja bym Ci polecał coś na znak ATS DTM w kolorze białym :)
No i... jakieś 17stki minimum :D
A na serio, to kolor czarny sprawi, że Twoja furka posmutnieje ;)
Jak już to idź w biel. Podkreśli bryłę, ożywi.
W Łodzi jest gość, który maluje felgi proszkowo. Poprzednio miałem Subaru WRX. Malował mi właśnie ATSy DTM na biało. Wyszły pięknie, więc kontakt mogę śmiało polecić. Jeśli jesteś zainteresowany, daj znać :)
nie chciałem zasmiecać forum i zakładać kolejnego tematu. Co myslicie o felgach z linku http://moto.allegro.pl/inovit-rapid-...915413132.html
Obawiam się tylko tego ET. Nie wiem jak to bedzie wygladało i czy nie bedzie przeszkadzało.
Proszę o opinie.