-
CZeść wszystkim Alfaholikom. Tu Paula- pisze za Korcza bo on niestety leży w domu nieżywy po ostatnich godzinachhhhhhhhhhh świetnej zabawy i pozniejszego powrotu do domu.
Ujmę może wszystko w jednym Zdaniu- Tak świetnego Sylwestra z tak wspaniałymi ludżmi jeszcze nie spędziłam.
Pozdrawiam Wszystkich.
Paula
-
-
-
Rok 2007 rozpoczelismy pod znakem Alfa Romeo i Alfaholicy.net, Paula pomysl ile w tym roku bedzie takich spotkań!! Mam nadzieje ze conajmniej dwa razy wiecej niz w poprzednim, chyba przełomowym dla naszego forum :)
-
Oooo kurcze!!!! :shock: :shock: :shock:
Ale za rok to bedzie zabawa!! jak ja tam dotrę!!!!! :lol: :lol: :mrgreen:
-
(Paula) No nie wątpię w to ani troche....bez Korcza nie było by napewno takiej zabawy...on to potrafi rozkręcać każda impreze... Za rok również dołącze sie z Korczusiem:)
Pozdrówki:)
-
Godzine temu dotarlismy do domciu.
Dzieki za super zabawe, jak dojde do siebie i odpoczne napisze cos wiecej, teraz padam na pysk.
Do zobaczenia nad morzem.
-
a no tak.... Wakacje- Morze Bałtyckie--Zachodnie Pomorze...czy mi sie tylko tak zdaje?
-
Rewelacja. Dzieki wszystkim za udzial w tak wspanialej imprezie i mam nadzieje ze nie ostatniej. szalona impreza szleni ludzie i przeciez chyba wlasnie o to chodzi. Prawda? Pozdrawiam :wink:
-