-
od poczatku do konca jedziemy razem nie ma ze gdzies sie w trasie zjedziemy.... !!!!!!!! Spotykamy sie w takim miejscu aby kazdemu pasowalo. wydaje mi sie ze najlepiej byloby na malcie. Czyli chwile przed 12 zebyscie sie juz zjezdali bo o 12 bedziemy ruszac.troche poczekamy na spoznialskich ale nie za dlugo bo trzeba wziac pod uwage ewentualne postoje na trasie. Jedno auto z cb bedzie jechalo jako pierwsze drugie auto z cb jako ostatnie zeby byla lacznosc. na poczatku byla mowa ze my z Mironem z przodu a cinek z tylu.
ale to wszystko do dogadania
NAJWAZNIEJSZE JEDZIEMY KOLUMNA WIEC NIE MA UCIEKANIA JESLI KTOS SIE ZGUBI CZEKAMY NA NIEGO !!!!
-
planuję że spotkamy się z Wami pod mostem milenijnym - myślę, że wyjadę po Was choć dojazd jest prosty ale... to się jeszcze ustali
-
to bedzie najlepsze wyjscie
-
odnajdziemy sie :) damy rade:)
-
ok ile osób od Was chciałoby zagrać w kręgle - tak sobie pomyślałem żeby zarezerwować 2 tory powiedzmy od 18 na godzinę dwie - tak w ogóle o której będziecie chcieli wyjeżdżać z Wrocka ??
-
ludzie co sie z wami dzieje dajcie chociaz troche teoretycznie znac czy bedziecie grac w kregle bo tomek musi sie okreslic
-
ku.... mamy problem - nie ma wolnych torów w TGG w sobotę po 18... dopiero po 22. Zarezerwowałem 1 tor (tylko tyle się dało) od 18-20 w Creatorze przy Lotniczej...
namiary http://www.creatorklub.pl/new/
-
JA chyba odpadam bo moja mała jest w szpitalu i nie wiem czy zdąży wyjść ale jak wyjdzie to napewno bede bo bardzo chce poznać ekipę z wrocka bo często tam jestem.
-
Ja napewno odpadam z czego bardzo żałuje bo opieka lekarska ciąg dalszy tyle że w domu :-) ale mamy zakaz spotykania innych pociech by ich nie zarazić a do wrocka to się następnym razem wybiore.
-
Miłego wyjazdu Panowie.
Ja męczę się na uczelni