-
przecież byłem pełno razy tam...
Przyjedź i jedź:
Co to znaczy?
- Indywidualny wyścig trwający 12 min.
- Brak wymaganej minimalnej ilości uczestników z maksymalną liczbą 8.
- Tylko z rezerwacją.
- Przyjedź i jedź.
- Wyścig: 12 min.
- Cena:
- Karta członkowska: 10 PLN*
- Kominiarka: 5 lub 9 PLN**
- Każdy kierowca jest wyposażany w profesjonalny kask i kombinezon firmy Arroxx
więc gdzie tutaj to 80zł od osoby
chlopaki bez paniki ;D
zreszta tutaj wszystko jest http://www.worldkarts.eu/karting/oferta_dla_doroslych/
-
więc policz 38 zl godz szczytu 12 min jazdy + 10 zl karta czlonkowska (licz razy dwa)to juz masz 100zl i co jeden kurs chyba nie bo wiem ze po jednym kursie jest niedosyt czyli + kolejne 80 i do tego browarki po konczy sie na 200 zl. Biorąc pod uwagę ze bedziemy bez aut + taxi i nie liczac masz prawie 300 zl!!! Sorry ale były swięta i remonty aut co niektorzy mieli :D i inne wydatki sorry ale ja maszynki do pieniedzy nie mam w d....pie. Mówię o sobie tylko.
-
Jesli to bedzie jakas malta np w piatek to sie pisze,pochwale sie nowym nabytkiem i zobacze swoja stara jesli Pisiordini bedzie:)
Dodam ,ze ja tez niemam maszynki w d,,,.a szkoda:(
-
Panowie spokojnie trochę. Kartingi w kinepolis to jest jak narazie jedyna propozycja ale czekamy na inne bo to jest forum żeby ustalić szczegóły i nie musimy jechać do kinepolis. Jakby ktoś miał taką maszynke to ja mogę podać adres do wysyłki biletów z królami polski :-)
-
ja jade autem bo za alkoholem nie przepadam :) a jak bd niedosyt to trudno dla mnie to najlepsza opcja zabawy :)
-
Panowie mi jest obojetnie gdzie !!!!!byle było ciepło w du....!!!!! Na powietrzu to ja lubie sobie posiedzieć ale latem!!!!!! A teraz nie bardzo!!!!!!Może ktoś zna jakieś miejsce gdzie bedziemy mogli usiąść i pogadać??????????????
-
Spokojnie, będę i auto możesz zobaczyć :) Specjalnie wypycuje je :D
-
Pisiordini i Misiu nawiązując do rozmowy postaram się także przyjechać, ale wstępnie na którą godzinę ??
-
I gdzie????bo narazie nic nie ustaliliśmy!!!!!
-
mi pasi pietek ok 17-18 np malta