ja tez ja tez, ale wiadomo wsio zalezy od ceny :)
Pozdrowka
Printable View
ja tez ja tez, ale wiadomo wsio zalezy od ceny :)
Pozdrowka
Niestety nie da się ożenić i nie z powodu Windy, bo Auto Mapa jest pod CE jak i pod Mobile. Problemem jest ekran. Automapa współpracuje tylko z ekranami dotykowymi, a w Naszych Alfach jest jakiś archaizm z 19 wieku z milionem guziczków.Obsługa tego to droga przez mękę :-(
czekajmy cierpliwie niech sprytne chinczyki zakocza prace a dostaniemy ladnie wygladajca z duzo wiekszymi mozliwosciami alternatywe dla oryginalow czy innych wynalazkow.
Mam nadzieję, że w końcu się doczekamy i małe chińskie rączki dadzą nam ciekawy odbiornik. Również byłbym zainteresowany.
Zobaczcie http://www.car-vision.co.uk/alfa-romeo-navi-dvd/10424-alfa-romeo-159-2007-2010-gps-oem-replacement-media-system.html,
Niby dostępne i z ceną, ale jak do nich pisałem to zero odpowiedzi.
465 funtów to nieco więcej niż zakładaliśmy.
Pozdrawiam.
- Rafał
Albo taka prowizja 100%, dla mnie cena do zaakceptowania bedzie na przelomie 1000-1200 zl, bez przesady zeby dawac powyzej 2tys.
Inni juz niezle radia robia i sprzedaja w nas po okolo 1tys, wiec powiedzmy ze dedykowane troche mozna dolozyc ale nie drugie tyle.
Pozdriawiam
Niech tylko jak najszybciej sie uporaja, jakby sie dalo to ja wzialbym nawet bez dzialajacej wspolpracy po canie :) wazne zeby na windzie i z takim wygladem bylo.
Oby tylko po dopracowaniu cana cena znaczaco nie wzrosla.
Pozdrowka