Czyli rozmawiasz z wlascicielem piekarni, a nie kims kto ten chleb wypieka. A jakbys chcial miec najlepszy chleb to bys rozmawial z rolnikiem i mlynarzem a chleb piekl sam:)Cytat:
Napisał WlodekzPoznania
Printable View
Czyli rozmawiasz z wlascicielem piekarni, a nie kims kto ten chleb wypieka. A jakbys chcial miec najlepszy chleb to bys rozmawial z rolnikiem i mlynarzem a chleb piekl sam:)Cytat:
Napisał WlodekzPoznania
I jeździł konno, mając bezpośrednią relację z koniem ;) Mała piekarnia jest najlepsza :) Nie interesuje mnie relacja z menedżerem Fawora zatrudniającego 400 osób :lol:Cytat:
Napisał mar77
Minął tydzień od ostatniej awarii i już kilka rzeczy sobie załatwiłem. Zbieżność w końcu ustawiona, płyn hamulcowy nie wycieka, a płyta pod silnikiem trzyma się jak powinna (bo panowie w Autimie ją zarwali i trzymała się kilka centymetrów nad powierzchnią jezdni). Ktoś z was wspomniał o ASO Nagórski pod Poznaniem. Ucieszyłem się jak diabli, bowiem rzeczony Nagórski to znajomy mojego brata. Faktem jest, że do tej pory wszystko było u niego robione i to za małe pieniądze. Za układ hamulcowy zapłaciłem teraz u niego 100pln i tyle samo za ustawienie kół. Najgorsze, że zapaliła mi się lampka od poduszki powietrznej, w życiu nie wiem dlaczego...
Przy okazji dzięki za wsparcie duchowe
Ucieszył się Piotr, że do niego wróciła? Obejrzałeś sobie muzeum?Cytat:
Napisał dasintra
Fajnego masz siga ;) Skąd wziąłeś? Nieco inaczej sformułowany.