Przód dolny na prawdę coś da, skoro usztywnia same sanki?
Printable View
Przód dolny na prawdę coś da, skoro usztywnia same sanki?
Kolego, zobacz jak wyszły rozpórki do Gtv, są 2 linki w pierwszym poście. Uwierz jak wyjdzie lipa to ja Ci nie każę kupować rozpórki a zapisy są po to żeby ustalić cenę bo chyba wiadomo że zamawiając 4 flansze na kielichy jest inna cena niż zamawiając 20 a są cięte na CNC więc super tanie tak czy tak nie są.... A ja powiem tak, nie przesadzajcie :) Założenie jest takie żeby była maksymalnie wysoka jakość za przystępną cenę. Bo to, że jeden będzie chciał dopłacić i mieć zbajerowaną rozpórkę to nie znaczy, że reszta też. A jak chcesz to Ci pełną klatkę według załącznika nawet możemy zrobić więc jak przyjedziesz do Tarnowa, zostawisz samochód i pokażesz o co Ci chodzi to możemy wystrugać rozpórkę jaką tylko chcesz. Z tym że cena też będzie inna.Ale temat dolnej rozpórki, że tak powiem złapałem :) jutro wycena i dam znać co jak i ile :)Dziękuje za fotki :) A temat tylnej dolnej na tyle mnie zainteresował, że jutro dostaniesz wycenę i takiej rozpórki :)
Wstępnie jestem zainteresowany - obserwuję temat i czekam na konkrety oraz datę (nie wiem czy będe miał akurat kasę)
do 1.8 TS
Pzdr
1. Maciek2306-156, lakierowana, 2.4 jtd
2.kylo1986- lakierowana,2.5 V6
3.SCHNNAZZI, lakierowana (na czerwono),AR156 1.6 T.S 1998r.
4. KID, lakierowana (na czerwono), 1.9 JTDm 2005r.
5. Chrzanu 156 1.9 JTD
Pozwoliłem sobie reedytować listę, bo się rozjechała Nam. :) Zapisywać się Dalej :)
1. Maciek2306-156, lakierowana, 2.4 jtd
2. kylo1986- lakierowana,2.5 V6
3. SCHNNAZZI, lakierowana (na czerwono), AR 156 1.6 T.S 1998r.4. KID, lakierowana (na czerwono), 1.9 JTDm 2005r.
5. Ex0, Lakierowana na czerwono do AR 156 2.5V6 z 2000r.
6. Chrzanu 156 1.9 JTD
---------- Post added at 11:07 ---------- Previous post was at 11:06 ----------
Lukaszb to jak możesz to wrzuć jaki koszt będzie dolnej rozpórki i tej takiej tylnej. Ciekawe jaki będzie koszt.
---------- Post added at 11:09 ---------- Previous post was at 11:07 ----------
Krusz to musisz się zdecydować czy jesteś zainteresowany czy nie :) nie mozna być częściowo w ciąży :D
Mogę wiedzieć jaka cena za rozpórkę górną przednią lakierowaną na czerwono do 156 GTA?
Taka sama jak do reszty. GTA nie różni się pod tym względem, rozpórka idzie przy grodzi i tyle.
Spodziewałem się, że taka sama, ale chodzi mi o cene bo jej po prostu nie znam. Przód góra lakierowana na czerwono - cena?
Zadaj sobie trochę trudu i przeczytaj cały temat. Odpowiedź na Twoje pytanie jest już w pierwszym poście.
Cena - ok 200zł