ok, jutro przetestuje. Człowiek się całe życie uczy :)
Printable View
ok, jutro przetestuje. Człowiek się całe życie uczy :)
tez tego nie wiedziałem ale przy rozbieraniu podłokitenika zaciekawiły mnie te małe nity i plastikowa śrubka. No i jakoś tak wyszło że samo przeskoczyło :P Ale chyba mało ludzi o tym wie bo po przesunięciu była masa kurzu pod spodem więc nikt tego nie otwierał :P
potwierdzam ze podlokietnik sie przesuwa-dzis sprawdzalem.Najlepiej pchnac go od tylu(sama ta skore oczywiscie).Tez mam kurz pod spodem czyli nikt tej funkcji nie uzywal bo pewnie nie wiedzial ze nawet jest:)tak jak ja do wczoraj
jednak czasem na cos sie przydam :P
i co jakis czas mozemy odkryc cos nowego w naszych autkach:).Ciekawe kto o tym wiedzial wczesniej haha
u mnie też było dużo syfu :). W drugiej pozycji (tej wysuniętej do przodu) podłokietnik się nie blokuje (mocniejsze oparcie łokcia powoduje przesunięcie do tyłu), jak u Was to działa?
Heh, ja po kilku tygodniach od zakupu beli odkryłem ten płytki schowek po podniesieniu samej skóry podłokietnika :) Nie powiem miła niespodzianka...
Ja po zakupie dokładnie przewertowałem instrukcję i znalazłem ten mały schowek (i oczywiście ten większy chłodzony), ale za żadne skarby nie mogłem przesunąć podłokietnika do przodu (a nie chciałem sprawy rozwiązywać siłowo), co wespół z informacją w instrukcji, że wysuwany podłokietnik występuje "na rynkach gdzie przewidziano" sprawiło, że uznałem, że nie mam takiego gadżetu (co trochę mnie dziwiło, bo inne gadżety z tej samej strony instrukcji mam - takie jak roleta tylnej szyby, schowek na okulary, schowek w tylnym podłokietniku* itd). Dopiero po przeczytaniu info Juniora zdecydowałem się dużo mocniej pchnąć od tyłu i... voila! Mam przesuwany podłokietnik, którego bardzo mi brakowało;) Dzięki chłopaki:D
* - wtedy jeszcze nie wiedziałem, że schowek jest "wartością dodaną" do składanej kanapy
ale zagadki hahaha.Ciekawe co jeszcze odkryjemy.Z tym tylnym podlokietnikiem w wersi sedan to mnie rozwalilo.Ze montowali 2 rodzaje i przy tym duzym kanapa jest sztywna.Doslownie szok.Jeszcze sie z czyms takim nie spotkalem
Fakt u mnie rowniez sie wysuwa,aczkolwiek jakos nie odczuwam potrzeby korzystania z tego.Zwykle polozenie podlokietnika w zupelnosci mi wystarcza.
Sory, że odkopuję, ale nie będę nowego tematu zakładał.
Też mam wyłamaną zapalniczkę jak u Juniora.
Nie wiecie czy można gdzieś kupić gniazdo zapalniczki, wraz z tą plastikową obudową? Bo wymiana całego tunelu nie ma sensu.
Chyba, że ktoś ma pomysł jak to naprawić?