ej no to co robimy cos ?? bo to coraz blizej jakis plan jest ??
Printable View
ej no to co robimy cos ?? bo to coraz blizej jakis plan jest ??
spokojnie Gopcio
na teraz:
1.adamodg PEWNY
2.fred&kate PEWNI
3..Gopcio PEWNY
4.peteja_43 PEWNY
5.Kosiar PEWNY
6.Korczu PEWNY
7.Djemik PEWNY
8.DDEvil PEWNY
9.Robak#21
10.Paweł156 ( postara się )
11.adi599 - :cry:
12.fr33 - :cry:
13.Lopezius - :cry:
i teraz moja prośba do chętnych o potwierdzenie obecności powiedzmy do czwartku max
żeby już dzień przed ( piątek ) było wiadomo kto będzie
aha - i liczę ( Grzesiek też ) że jeszcze kilka osób się dozbiera :!: :!: :!:
bo co 15 Belli to nie 10 :mrgreen:
PANOWIE I PANIE Z OKOLIC :!: jest Nas trochę więc postarajcie się :!:
Grzesiu daje ciacho :P
no i widzisz gdybys uwazniej czytal posty to bys wiedzial ze ja juz dawno tez sie zadeklarowalem ze bede :P
ja potwierdzam że będe na 100%
wydaję mi się aby było dobrze aby każdy miał czyste auto i delikatnie przybrane
przepraszam :oops: ( zgubiła mi się jakoś pozycja 9 przy kopiowaniu listy )Cytat:
Napisał DDEvil
ale już poprawione :lol:
Grzesiek startuje o 14 więc zbiórka w Sosnowcu ok 13:30
więcej szczegółów podam za parę dni ( po spotkaniu z Grześkiem )
Czołem Chłopaki!
Kiedy jest się szczęśliwie Zakochanym, planuje się ślub.. Kiedy jest się zakochanym w określonej marce czy modelu, chce się takim właśnie samochodem do tego ślubu pojechać.. Marzeniem jest pojechanie w kolumnie takich aut..
Teraz mogę oficjalnie napisać (chyba nie potrafię ukryć szczęścia <haha> ), że dogadałem szczegóły i pojedziemy czarną Alfą 159.
Nie odzywałem się dotychczas, bo nie do końca wierzyłem, że to się spełni.. Rodziny próbowały wsadzić nas w Volvo S40, Opla Vectrę, a były też jeszcze gorsze pomysły.. Nie mógłbym się przed Wami pokazać.. :wink:
Dziś wiem, że się uda, że auto jest takie, jak ma być i jestem 100% pewny, że kolumna Alf też będzie i że to będzie najpiękniejszy ślub w rodzinie.. :mrgreen:
Już w tej chwili dziękuję Wam za chęć pomocy w tym przedsięwzięciu. Podpisuję się oczywiście pod wszystkim, co napisał Adamodg.
W odpowiedzi na pojawiające się pytania:
Ruszamy z Sosnowca - Środuli ok. 14:00, jedziemy na Zagórze po Asię, potem do kościoła na Zagórzu na 15:00 i po mszy na imprezę w okolice Huty Katowice na 17:00.
Spotkam się z Adamem w tygodniu i myślę, że do czwartku podamy szczegóły.
Grzesiek zmień tylko swój podpis bo masz napisane "I może się uda" powinno być udało się :D
Wczoraj już o tym zapomniałem.. :) Za dużo wrażeń i trochę późno było.. ;)Cytat:
Napisał Kosiar
Super ze ci sie udało zalatwic taką alfę 159 trochę smiesznie by to wygladolo jak bys miał konwoj z Alf a ty byś smigał oplem pozdrawiam <hello>
a czemu mnie jeszcze nie ma na czerwono :?: :?: :?: