Napisał
Artur75
Witam teraz już piszę ja (syn).
Tak myśleliśmy nad Alfą która będzie już po lifcie z silnikiem 1.9JTDm. W niektórych chwilach mój tata nie wiedział co ma wybrać za auto, moja mama chciałaby coś mniejszego (156 SW to przecież najmniejsze kombi) ale jak już wcześniej pisaliśmy nasłuchała się jakiś opowieści że Alfa to delikatny samochód itp a jak ją zapytałem pod jakim względem to nie umiała mi odpowiedzieć po prostu nasłuchała się od kogoś bzdur kto nigdy nie miał Alfy i kto nawet w niej nigdy nie siedział . Dzisiaj jak jechaliśmy to powiedziała że golf 4 jej się podoba , oczywiście pozostawiłem to bez komentarza. Mój tata powiedział że już wolałby Grande Punto, ale jak pokazałem mu wasze posty to chyba jednak zmienił trochę zdanie i chyba jest za Alfą ;) .Tylko nie wiemy jak to zrobić żeby moja mama wsiadła do AR i zobaczyła ją z bliska,bo chcemy żeby to wyglądało tak że jedziemy np: Do jakiegoś komisu tak popatrzeć i przypadkiem :D stoi Alfa :)
---------- Post added at 19:18 ---------- Previous post was at 19:17 ----------
A co do naprawy zawieszenia to ile to mniej więcej kosztuje.I jeszcze jak wiecie to powiedzcie ile za kupno i wymianę rozrządu ?