ja też sory za ot , widziałem już ją na allegro , swojego czasu jak się rozglądałem za 166 to też miał bordową
Printable View
ja też sory za ot , widziałem już ją na allegro , swojego czasu jak się rozglądałem za 166 to też miał bordową
On ogólnie przyprowadza dużo włoskich aut... generalnie można powiedzieć, że patrzy co bierze i nie wciska Ci nic na siłe... myślałem, że mnie trochę oszukał co do mojej Belli ale okazało się, że to zaniedbanie jakiegoś Holendra przyczyniło się do wystąpienia pewnych sytuacji w moim aucie... ale.. ogólnie myślę, że z czystym sercem mogę polecić tego handlarza... ;)
ja już kupiłem swoją i ogólnie jak narazie mam mieszane uczucia ponieważ wymieniłem górne wahacze i teraz jak jadę i wjadę w dziurę to jest taki dźwięk jak bym naciskał gumową poduszkę , dzisiaj wszystko rozkręciłem żeby sprawdzić czy jest dobrze i wszystko jest dobrze co się okazło to guma musi się trochę dotrzeć bo wahacze były zmieniane pare dni temu , i coś mi cały czas przy wjechaniu w dziurę lekko puka w tylnym prawym kole i nwm co to jest rozkręciłem dzisiaj usztywniłem tam taki drążek ale nadal puka i nwm co to amortyzator może ? ale takto to fajny samochodzik , no taka jest prawda trudno kupić w Polsce dobry samochód za przyzwoite pieniądze , trzeba albo dużo dać kasy i też nie wiadomo co kupisz albo kupić w normalnej cenie i samemu doprowadzić do super stanu,ale ja już ją doprowadzę do super stanu
Powodzonka ;)
No moim zdaniem te uniwersalne podłokietniki to wiocha na maxa hehe :D carbon, diody hahaha :D no chyba nic innego nie pozostaje jak kupić jakikolwiek oryginalny i go obić. Wiem że te podłokietniki za bardzo funkcjonalne nie są, ale zawsze jakaś wygoda :)